- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
Herkese iyi akşamlar
23 yaşındayım 6 aylık bir kızım var , lise döneminde iken anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi gördüm , 1 yıl sürmüştü. Doğumdan sonra sanki yavaş yavaş yeniden başladı , su an daha çok ilerlediğini hissediyorum.
Örnek verecek olursam
Gözümün önüne sanki yaşanmış bir olay gibi geliyor bu anlatacaklarım .
*Elimde kaynar su var kızımın üstüne dökülüyor yanlışlıkla
*Bir yılan kızımın boğazına sarılıyor kurtarmaya çalışıyorum, ki yılan fobim var TV de görsem aklımı oynatiyorum
*Yolda giderken araba çarpıyor onu korumaya çalışıyorum
* Kucağımdan düşürüyorum
*Eşimin şehit olduğunu görüyorum
*Benim öldüğümü kızımın arkamda tek kaldığı
Hep bu tarz şeyler inanılmaz canım yanıyor
Kimi zaman ağlayarak sonuçlandığı oluyor , kafamı dağıtmaya çalışsam da olmuyor , sanki beynimde bir TV var ve o oynatıyor bunları.
Bir psikiyatri uzmanina görünmeyi düşünüyorum emzirdigim için ilaç veremeyebilir belki , sizce doğum sonrasına bağlı bir ruh hali olabilir mi bu ? Sizler yaşadınız mi böyle sorunlar? Nasıl atlattınız , ya da bir öneriniz var mı ?
Şimdiden teşekkürler
23 yaşındayım 6 aylık bir kızım var , lise döneminde iken anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi gördüm , 1 yıl sürmüştü. Doğumdan sonra sanki yavaş yavaş yeniden başladı , su an daha çok ilerlediğini hissediyorum.
Örnek verecek olursam
Gözümün önüne sanki yaşanmış bir olay gibi geliyor bu anlatacaklarım .
*Elimde kaynar su var kızımın üstüne dökülüyor yanlışlıkla
*Bir yılan kızımın boğazına sarılıyor kurtarmaya çalışıyorum, ki yılan fobim var TV de görsem aklımı oynatiyorum
*Yolda giderken araba çarpıyor onu korumaya çalışıyorum
* Kucağımdan düşürüyorum
*Eşimin şehit olduğunu görüyorum
*Benim öldüğümü kızımın arkamda tek kaldığı
Hep bu tarz şeyler inanılmaz canım yanıyor
Kimi zaman ağlayarak sonuçlandığı oluyor , kafamı dağıtmaya çalışsam da olmuyor , sanki beynimde bir TV var ve o oynatıyor bunları.
Bir psikiyatri uzmanina görünmeyi düşünüyorum emzirdigim için ilaç veremeyebilir belki , sizce doğum sonrasına bağlı bir ruh hali olabilir mi bu ? Sizler yaşadınız mi böyle sorunlar? Nasıl atlattınız , ya da bir öneriniz var mı ?
Şimdiden teşekkürler