• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ve XANAX

Gnc3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
209
133
48
Arkadaslar anksiyete sorunum var cipralex ve xanax kullandim 1 seneye yakin.ama tekrarliyo bu illet.xanax bagimlilik yapti gbi suan kullanmiyorm cock istiyorm ama icmedigim zaman uyuyamiyorm sorunlari buyutuyorm kusuyorum herksten korkuyorm yuksek sese dayanamiyorm bu ilaci nasl unutucammm.

Bende bu ilaclari kullandim 1 kac ay sonra ilaclarin dozunu dusurdu doktorum yani bagimli hale gelmedim hic.tedavin bitmemis gibi geldi bana.neden kesmeye calistiniz ilaclari.yani duzelme olduktan sonra ilaclarin dozlari duser ve senin ihtiyacin kalmaz.sadece destek olarak arada bir alirsin diye biliyorum.bu sorunlari yasamazdin hic.doktorundan memnunsan sorunu ona anlat ilaclari kullanimini duzenleyebilir.allahtan baska kimseden korkma.sorunlari dert etme.bunlar gecicek.biraz kafani dinle.

Bende bu ilaclari kullandim 1 kac ay sonra ilaclarin dozunu dusurdu doktorum yani bagimli hale gelmedim hic.tedavin bitmemis gibi geldi bana.neden kesmeye calistiniz ilaclari.yani duzelme olduktan sonra ilaclarin dozlari duser ve senin ihtiyacin kalmaz.sadece destek olarak arada bir alirsin diye biliyorum.bu sorunlari yasamazdin hic.doktorundan memnunsan sorunu ona anlat ilaclari kullanimini duzenleyebilir.allahtan baska kimseden korkma.sorunlari dert etme.bunlar gecicek.biraz kafani dinle.
Canm doktor tavsiyesi ile kesiyodum agir sorunlar ya
Canm doktorda yavas yavas kesiyodu ilaci sonra agir sorunlar yasadim anksiyete tavan yapti.kendi kafama gore aile hekmine yazdiriyodum ilaci zar zor yazdirdim.suan elimde yok o bile telaslandriyo bni.eger hamile kalirsam bu anksiyete ile nasil basedicem bilmiyorm.

Anladim cnm.malum ilac yok panik yapiyorsun.bana doktorumun soyledigi bi cumle vardi.BIRSEY OLMAYACAK bunu aklindan cikarma oncelikle.kendi kendine ilac alma doktora git ona dusunceni acikla hamilelik vs.yeni bir ugras benim kafami cok dagitmisti kendini mesgul edicek biseye ihtiyacin var durup ince ince dusunmek iyi degil.ama icin rahatlasin diye ilacindan biryerde bulundur onu kullanma.ben de bu durumda kalmistim.seni anliyorum insallah duzeliceksin sakin kalmaya calis herzaman.

Anladim cnm.malum ilac yok panik yapiyorsun.bana doktorumun soyledigi bi cumle vardi.BIRSEY OLMAYACAK bunu aklindan cikarma oncelikle.kendi kendine ilac alma doktora git ona dusunceni acikla hamilelik vs.yeni bir ugras benim kafami cok dagitmisti kendini mesgul edicek biseye ihtiyacin var durup ince ince dusunmek iyi degil.ama icin rahatlasin diye ilacindan biryerde bulundur onu kullanma.ben de bu durumda kalmistim.seni anliyorum insallah duzeliceksin sakin kalmaya calis herzaman.
Canm sagol soylediklern iyi geldi.pek kimse anlamiyo bni esim bile yasamadigi icin sacma gliyo ama 10 senedir var bu rahatsizlik.dedigin gibi ilaci bulundurucam.en azindan panik yapmam.hamile kalsam blki unuturum bi nevi oyalanirim hazirliklar falan.sen ilaci bnim gbi ariyomusun bazen?

Canm sagol soylediklern iyi geldi.pek kimse anlamiyo bni esim bile yasamadigi icin sacma gliyo ama 10 senedir var bu rahatsizlik.dedigin gibi ilaci bulundurucam.en azindan panik yapmam.hamile kalsam blki unuturum bi nevi oyalanirim hazirliklar falan.sen ilaci bnim gbi ariyomusun bazen?
.

Canim aslinda bunu dsmek istemistim hamilelik kafani dagiticak oyle mesgul olucaksinki bu sacma telaslari unutucaksin.bende ev derdine dusmustum kosturmaktan duzelmisti psikolojim.yasamayan anlamaz ailem bile anladim der ama anlamaz.bu illet yasamadan bilinmez.ilacim yokken ya olursa diye cok kotu olmustum yattigimda bile aklimda o vardi.hep kendime sakin ol bise olmucakki derdim hep.sonra ilac tan bulundurdum uzun bi sure.simdi karaciger sorunum cikti ve doktor alabilirsin desede ben almiyorum ilac.inan aklima gelmiyo ilaclar.karaciger tedavim bitsin tabiki doktora danisicam.sana tavsiyem cok bu konu ile ilgili netten okuma oyle olmus boyle olmus vs. Aklina takilmasin yeni seyler.ben hep uzak durdum olumlu seyleri arastirdim.zorda olsa uzerine git bazi seylerin.keyif aldigin seyleri yap esinle gez toz.kafani dagit.sese tahammul edemiyorum diyosunya bence senin dinlenmeye ihtiyacin var kafa yorgun cunki.gecicek cnm

Doktorum aileme benimle nasil konusmalari gerektigini soylemisti mesela bisey olmaz gecer demeyin dikkate almamis gbi oluyor onun yasadigini hafife aliyorsunuz demisti.seni anliyorum senin icin napmaliyim derse esin daha uyi olur.unutmasinki psikolojik rahatsizlik onemlidir.vucut hastaliklari ilacla gecer ruhun hasta olmasi anlayis ve destekle gecer.

Canm cok guzel yazmissin inan icimi rahatlattin cnku bu konuyu kimseyle paylasmiyorum.cok haklisin bseylerle oyalanmak bana iyi glicek.kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyorz bazen sorunlar oluyo ister istemez.onlara anlattim durumumu.ailemle yasadigim sounlarida bliyolar annesiz buyudum.ama cahil olduklari icin psikoloji nedir onu bile blmiyolar anlattigim zaman bos bos bakiyolar bana bu canimi daha cok skiyo.ama atlaticam esimi cok sewio olmam onun bni cok sewio olmasi ve en buyuk destekcim babam sayesinde ustesinden glicem herseyin.Allah yardmcimz olsun insallah.

Back