• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyete ve psikolog??

tintinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
3.521
11.093
208
İstanbul
kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaklaşık 3 ay önce bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına gittim ve anksiyetem olduğunu söyleyip ilaç verdiler. kontrole gittiğimde muhtemelen ilaç dozumu arttırıcaklar. ama içimdeki korkudan kurtulamıyorum birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum ve çevremdekiler bunları niye büyütüyosun tarzında yaklaşıyo bana. ilacı bırakmadan psikologa gitmek istiyorum çünkü daha hızlı sonuç elde edebileceğimi düşünüyorum. okulum zaten bir sene uzadı ve daha uzayacakmış gibi geliyo. başarısızlık korkusundan bir türlü kurtulamıyorum. ne kadar çabalarsam çabalayayım yine sonucunda başarısız olacağımı hissediyorum. ailemde sürekli baskı yapmaya devam ediyor artık okulunu bitir diye. tahmin edebileceğiniz gibi öğrenciyim ve uygun bi fiyatla gidebilirim psikoloğa. devlet hastanelerinde psikiyatriye bile 15 gün sonra gidebiliyoken psikolog için en az 3 ay beklerim gibi hissediyorum. bu yüzden, istanbul avrupa yakasında ucuz bir psikolog önerebilecek olan var mı?

Istanbulda degilim bilmiyorum canim ama ilacin etki etmesi icin en az 15 gun grrekiyor rabbim sifa versin.
Ben psikologa gittim o gun kendimi super hissetim ama sonra gene ayniydi. Psikologa gidene kadar kisisel gelisim kitabi oku. Inan bi ise yaramiyor. Ha paran varsa her hafta gidebiliceksen git ama 1 kereye mahsus biseyin hixbir faydasi olmuyor

kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaklaşık 3 ay önce bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına gittim ve anksiyetem olduğunu söyleyip ilaç verdiler. kontrole gittiğimde muhtemelen ilaç dozumu arttırıcaklar. ama içimdeki korkudan kurtulamıyorum birileriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum ve çevremdekiler bunları niye büyütüyosun tarzında yaklaşıyo bana. ilacı bırakmadan psikologa gitmek istiyorum çünkü daha hızlı sonuç elde edebileceğimi düşünüyorum. okulum zaten bir sene uzadı ve daha uzayacakmış gibi geliyo. başarısızlık korkusundan bir türlü kurtulamıyorum. ne kadar çabalarsam çabalayayım yine sonucunda başarısız olacağımı hissediyorum. ailemde sürekli baskı yapmaya devam ediyor artık okulunu bitir diye. tahmin edebileceğiniz gibi öğrenciyim ve uygun bi fiyatla gidebilirim psikoloğa. devlet hastanelerinde psikiyatriye bile 15 gün sonra gidebiliyoken psikolog için en az 3 ay beklerim gibi hissediyorum. bu yüzden, istanbul avrupa yakasında ucuz bir psikolog önerebilecek olan var mı?

Canım Fatih belediyesinin ÜCRETSİZ psikolojik danışmanlık ve aile sağlığı programı var. Alo 153 numarası. arayıp randevu alabilirsin. Bende de anksiyete var. HAYATI cok olumsuz etkiliyor,biliyorum.benimde çapa da doktorum.Psikoloğa daha gitmedim. İlaç kullanıyorum

153 ü hafta içi 8:30 -17:00 arası araman lazım.sabah erkenden randevu alırsan iyi olur. Yoksa cok gec tarihe veriyolar. Çağrı merkezini aradıktan sonra önce 4 sonra 1 i tuşla randevunu al. Şimdi senin için deneyeyim dedim de:34::34:

Istanbulda degilim bilmiyorum canim ama ilacin etki etmesi icin en az 15 gun grrekiyor rabbim sifa versin.
Ben psikologa gittim o gun kendimi super hissetim ama sonra gene ayniydi. Psikologa gidene kadar kisisel gelisim kitabi oku. Inan bi ise yaramiyor. Ha paran varsa her hafta gidebiliceksen git ama 1 kereye mahsus biseyin hixbir faydasi olmuyor
canım uzun süredir kullanıyorum sadece küçük çaptaki korkularımı geçirdi ilaç yani ilaç kullanmaya başladığımdan beri toplu taşımaya binebiliyorum. ama büyük korkularım geçmiyo ve ilacım bittiğinde tekrarlamaya başlıyo diğerleri de psikoloğa o yüzden gitmek istiyorum. eğer ucuz bi yer bulabilirsem düzenli gitmek istiyorum tabi bulamazsam haklısın 1 seferlik hiç bir işe yaramaz

153 ü hafta içi 8:30 -17:00 arası araman lazım.sabah erkenden randevu alırsan iyi olur. Yoksa cok gec tarihe veriyolar. Çağrı merkezini aradıktan sonra önce 4 sonra 1 i tuşla randevunu al. Şimdi senin için deneyeyim dedim de:34::34:
teşekkür ederim canım. arıcam mutlaka burayı. hemen psikolog randevusu alabiliyomuyum yoksa beni psikiyatriye mi yönlendiriyo acaba? biliyo musun bunu.

Canım çok üzüldüm umarım yakın zamanda iyileşirsin.Ben daha dün intihar teşebbüsünde bulundum.Keşke sana yardım edebilsem,ama inan gözünde büyütürsen daha da benim gibi olabilirsin ileride.O açıdan henüz ilerlememişken toparlanmaya bak derim :34:

Canım çok üzüldüm umarım yakın zamanda iyileşirsin.Ben daha dün intihar teşebbüsünde bulundum.Keşke sana yardım edebilsem,ama inan gözünde büyütürsen daha da benim gibi olabilirsin ileride.O açıdan henüz ilerlememişken toparlanmaya bak derim :34:
benim de aklımdan geçmiyo değil, herşeyi büyütüyorum herşeyden mutsuzum kendimi sürekli huzursuz hissediyorum hiç uyuyamıyorum hep kafamda salak saçma düşünceler. okulda çok canımı sıkıyo öleyim kurtulayım diye çok düşündüm de kedilerime kıyamıyorum birde kendime yediremiyorum pes etmeyi. sende tedaviye başla canım. bir kere geliyoruz hayata evet sorunlarımız var ama bir şekilde çözmemiz gerekiyo

benim de aklımdan geçmiyo değil, herşeyi büyütüyorum herşeyden mutsuzum kendimi sürekli huzursuz hissediyorum hiç uyuyamıyorum hep kafamda salak saçma düşünceler. okulda çok canımı sıkıyo öleyim kurtulayım diye çok düşündüm de kedilerime kıyamıyorum birde kendime yediremiyorum pes etmeyi. sende tedaviye başla canım. bir kere geliyoruz hayata evet sorunlarımız var ama bir şekilde çözmemiz gerekiyo

acil şifalar dilerim arkadaşım psikiatri sana hangi ilacı verdi yazabilirmisin ve kaç mg kulanmanı söyledi

acil şifalar dilerim arkadaşım psikiatri sana hangi ilacı verdi yazabilirmisin ve kaç mg kulanmanı söyledi
canım yazabilirim tabiki ama sen doktora görünmeden kullanma istersen. cipralex verdiler bana başlangıç olarak 10 mg kullan dediler hatta bir aya bişeyin kalmaz bile dedi sanırım çok ciddiye almamışlar benim durumumu.

canım yazabilirim tabiki ama sen doktora görünmeden kullanma istersen. cipralex verdiler bana başlangıç olarak 10 mg kullan dediler hatta bir aya bişeyin kalmaz bile dedi sanırım çok ciddiye almamışlar benim durumumu.

yok canım bu konuda gayet tecrübe sahibiyim psikiatriler psikologlar vs yardımcı olabilmek için sordum ben tedavi olalı çok oldu şimdi konumuza dönelim cipralex hafif bir ilaç kayınvalidemde kulanıyo çok uzuun zamanlar önce bende kulandım etkili deil yani korkularda etkili deil sadece hafif iç sıkıntılarında yani insamin diye reçetesiz satılan bi ilaç vardır onun gibi yan etkisi kendi etkisinden çok du bende yani :) sonra ben doktor deiştirdiğimde lütfen beni uyuşturan uyku yapan sersemleten ilaç vermeyin dedim çünki kobay gibi olmuşdum bana esmaks 20 mg bi hap verdi ve sanki ilk aşkımla o an tanıştım birde gece uyumam için ayrıdan vermişdi ama sonra gece uyumam için verdiği ilaca gerek kalmadı şimdi garip gelebilir ilaç kahve ikram eder gibi tavsiye edilirmi diye ama doktoruna bu ilacı sor ve bundan iste teyzemede öyle yaptık çünki korkuları olmaya başlamışdı ki bu zaten günümüzün hastalığı maalesef arabay binemez olmuşdu asansöre giremez oldu en son evden de çıkamamaya başlayınca durumu onun baya vahimdi şimdi içini karratmıyım dedim doktoruna sor bu ilacı diye sormuş doktoru şekermi bu vs demiş ısrar edince ondan vermişdi ve çok şükür iyi ben faydasını gördüm arkadaşım ama süreklide bulundururum doktorun tavsiyesiyle ki senşn durumun hafif miş anlatıklarına göre söylüyorum iyileşeceksin merak etme ha psikologlar evet geneli özel özele gidince de seni iyi sömürüyorlar devletin psikoloğuna bir arkadaşım gitti zeynepkamilde sana uzak ama netten ulaşabilirsin sanırım o daha iyiydi ha birde eğer psikologluk durumun varsa zaten psikiatri söylüyor sana ikinci kontrolde

Merhaba tintinn...

Ben evlenmeden önce Beşiktaş belediyesinin ücretsiz psikoloğuna gidiyordum.Çok tatlı bir kadın,hala görüşüyorum.Ablam gibi oldu artık... Şimdide Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları,nevroz bölümüne gidiyorum.Psikiyatri oraya yönlendirdi.Hem terapi hemde ilaç yazıyo işte.

Birçok ilaç değiştirdim orada,ve şu an 225 mg'a kadar yükselmiş durumdayım.Hala kendimi iyi hissetmiyorum...

sorucam canım o ilacı doktora eğer gerçekten işe yaramayan bi ilaçsa bu cipralex kullanmamın bana bi yararı olmucaktıt. teşekkür ederim bu arada :)
ben ümidimi korumak, atlatmak istiyorum bu hastalığı umarım geçer. yoksa aile baskısından kaçıp gidicem uzaklara. o kadar okula endeksliler ki sen nasılsın diye soran yok, herkesin çocuğu bitirdi lafından gına geldi :32:

sorucam canım o ilacı doktora eğer gerçekten işe yaramayan bi ilaçsa bu cipralex kullanmamın bana bi yararı olmucaktıt. teşekkür ederim bu arada :)
ben ümidimi korumak, atlatmak istiyorum bu hastalığı umarım geçer. yoksa aile baskısından kaçıp gidicem uzaklara. o kadar okula endeksliler ki sen nasılsın diye soran yok, herkesin çocuğu bitirdi lafından gına geldi :32:

toplumumuzda maalesef aileler kendileri okuyamadığı ve okuyanlarda çok zor okuduğundan çocuklarını yarış atına benzettiklerinin farkında bile deiller ama sen umursama tabiki iyileşeceksin kim kalmış böyle bir düşünsene suan aile baskısı dikkatini baya çekmiş durumda gece yattığında musluk sesi duyarsın ki gündüz duyarız başka gecelerde daha kötü sesler duyarız ama bazen takılır kulağımıza içimizi kemirir şuan öyle durumdasın sen bu okulu bitireceksin ve hepsi geride kalacak şimdi devletin psikoloğuna giden yakınımla görüştüm her bölgede varmış ve çokda iyiymiş bu yakınım çocuk felci geçirmiş bebekken ve 26 yaşında şuan doğduğundan beri fizik tedavi gören birisi ailesininde durumu iyi ne doktorlara gitti vs tahmin edebilirsin yani durumunu son durumunu sordum gayet iyiymiş ilaçda kulanmıyomuş artık umarım bi an önce iyileşirsin

teşekkür ederim canım. arıcam mutlaka burayı. hemen psikolog randevusu alabiliyomuyum yoksa beni psikiyatriye mi yönlendiriyo acaba? biliyo musun bunu.

Direkt psikoloğa randevu alıyorsun canım. Ama söylediğim gibi 8 buçuk da araman lazım yoksa full doluyor. Sabah erken arayın diyorlar.

canım benim deertleşmek istediğinde yaz.seni tanımasam bile yanındayım :)

Back