Anksiyete ve ıspanak kürü

Anksiyeteden kurtulan var mı

• Kurtuldum

OY: 1 12,5%
  • Uğraşıyorum

OY: 6 75,0%
  • Hiç bitmeyecek

OY: 1 12,5%

• Ankete Katılan
    8
Merhaba herkese uzun zamandır siteyi takip eden biriyim. Bugün itibariyle bir konu açmak ve bu yaşadığımız duruma savaş açmak için bu konuyu açmış bulunuyorum.Yaklaşık 3 yıldır anksiyete ve panik atak ile mücade etmekteyim evet zaman zaman çok yol katettiğim oluyor zaman zaman da yine dibe vuruyorum.Yeni evlendim ve aynı zamanda da işimi değiştirdiğim için an itibariyle köklü değişik sebebiyle hortlayan ve güçlenen anksiyete sahibim.18.02.2018 yani dün ıspanak-maydonoz-tere kürüne başladım.(çünkü antideprasan panik atağımı tetiklediği için kullanamıyorum)Diyeceğim o ki bu kürü daha öncesinde yapan ve işe yaramışlığı konusunda bizi bilgilendirecek olan var mıdır buralarda.Aynı zamanda birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle ortak hareket edip bunu yenebiliriz var mısınız kızlar?????

Kürü hala kullanıyormusunuz ben dün başladım umarım faydası olur bıktım artk bu hastalıktan.TE="Busraaygun, post: 54911027, member: 876613"]Merhaba herkese uzun zamandır siteyi takip eden biriyim. Bugün itibariyle bir konu açmak ve bu yaşadığımız duruma savaş açmak için bu konuyu açmış bulunuyorum.Yaklaşık 3 yıldır anksiyete ve panik atak ile mücade etmekteyim evet zaman zaman çok yol katettiğim oluyor zaman zaman da yine dibe vuruyorum.Yeni evlendim ve aynı zamanda da işimi değiştirdiğim için an itibariyle köklü değişik sebebiyle hortlayan ve güçlenen anksiyete sahibim.18.02.2018 yani dün ıspanak-maydonoz-tere kürüne başladım.(çünkü antideprasan panik atağımı tetiklediği için kullanamıyorum)Diyeceğim o ki bu kürü daha öncesinde yapan ve işe yaramışlığı konusunda bizi bilgilendirecek olan var mıdır buralarda.Aynı zamanda birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle ortak hareket edip bunu yenebiliriz var mısınız kızlar?????[/QUOTE]
dü başl

Kürü hala kullanıyormusunuz ben dünbasladim umarım faydası olur bıktım bu hastalıktan

Kürü hala kullanıyormusunuz ben dünbasladim umarım faydası olur bıktım bu hastalıktan
Düzenli kullandığınızda çok faydası var bir hafta sora kendinizdeki değişikliği farkediceksiniz ben bu kür sayesinde uzun zamandır bırakamadıgım yeşil reçete ilactan kurtulmuştum ama düzenli yapmak cok önemli sekiz ay hiç ilaç kullanmadan tamamen kurtulmuş bi şekilde geçirdim sora bazı şeyler tetikledi ama üşeniyorum artık hergun kaynatıp içmeye tekrar başlamayı düşüyorum tavsiye ederim herkese

X