- 30 Nisan 2023
- 29
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi handeegrbz
tıpa tıp aynısını yaşıyorum çok bunaldım ben de panik bozukluk da var hepsi panik ataktan sonra başladı en ufak şeyde kanser olduğumu veya kalp krizi geçireceğimi düşünüyorum korkunc bisey gercektenkızlar merhaba ben artık çareyi burda aramakta buldum ve yalnız olmadığımı bilmek istedim..hastalık hastalığı ve anksiyete benim hayatımı ele almış durumda,yani artık doktor doktor gezer oldum ki öyle bir boyuta geldi ki doktorlara bile inanmamaya başladım artık,psikiyatriye gittim lustral 50 mg başlattı onu kullanıyorum 3-4 aydır ama inanın onun bile faydasını görmemeye başladım,yani bende inanılmaz bir kanser korkusu var bi yerimde bir şey olsa hemen acaba ölecek miyim yoksa kanser mi olcam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve bu durum artık hayatımı da inanılmaz derecede etkilemeye başladı her anlamda.hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum,lenf bezleri ile ilgili bir sorun yaşadım son zamanlarda ve en basitinden bu sürekli aklımda ve elim sürekli oraya gidiyor mesela yani kendime dur diyemiyorum..yani henüz 22 yaşındayım ama hayatımın 4-5 senesi rahat bu hastalık ile geçti artık çevremde herkes bana deliymişim gözü ile bakmaya başladı ve kimse de anlamıyor beni,çünkü geçmişte kayıplar yaşadım ve çevremde falan hastalık ile uğraşan hasta olup hala tedavi gören çok insan var onlar da beni çok etkiledi ve o yüzden mi bilmiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum,başından böyle bir şey geçen var mı veya nasıl bir yol izlediniz? teşekkür ederim şimdiden hepinize
çok geçmiş olsun size de cidden böyle yaşaması oldukça zor,umarım düzeliriz bir an öncetıpa tıp aynısını yaşıyorum çok bunaldım ben de panik bozukluk da var hepsi panik ataktan sonra başladı en ufak şeyde kanser olduğumu veya kalp krizi geçireceğimi düşünüyorum korkunc bisey gerçekten
Bende aynıyım yıllarca lenflerimle uğraştım kaç doktora gittim biyopsi aldırdım falan en sonunda ikna oldum yıllar sonra şimdilik onu kafama takmıyorum. Ama sürekli ölüm korkusu, kanser korkusu, kanserli kişi videoları izleyip belirti arama vs. yaşadım durdum. Bazen kendimi baskılıyorum ama bazen misliyle geri dönüyor korkularım. Yapıcak bişe yok ben de ilaçlar kullandım ilk yıl çok iyi geldiler ama sonra kar etmemeye başladılar. Bunu kendimiz anca çözebiliriz ama nasılını ben de daha bulamadım :)kızlar merhaba ben artık çareyi burda aramakta buldum ve yalnız olmadığımı bilmek istedim..hastalık hastalığı ve anksiyete benim hayatımı ele almış durumda,yani artık doktor doktor gezer oldum ki öyle bir boyuta geldi ki doktorlara bile inanmamaya başladım artık,psikiyatriye gittim lustral 50 mg başlattı onu kullanıyorum 3-4 aydır ama inanın onun bile faydasını görmemeye başladım,yani bende inanılmaz bir kanser korkusu var bi yerimde bir şey olsa hemen acaba ölecek miyim yoksa kanser mi olcam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve bu durum artık hayatımı da inanılmaz derecede etkilemeye başladı her anlamda.hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum,lenf bezleri ile ilgili bir sorun yaşadım son zamanlarda ve en basitinden bu sürekli aklımda ve elim sürekli oraya gidiyor mesela yani kendime dur diyemiyorum..yani henüz 22 yaşındayım ama hayatımın 4-5 senesi rahat bu hastalık ile geçti artık çevremde herkes bana deliymişim gözü ile bakmaya başladı ve kimse de anlamıyor beni,çünkü geçmişte kayıplar yaşadım ve çevremde falan hastalık ile uğraşan hasta olup hala tedavi gören çok insan var onlar da beni çok etkiledi ve o yüzden mi bilmiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum,başından böyle bir şey geçen var mı veya nasıl bir yol izlediniz? teşekkür ederim şimdiden hepinize
inşallahçok geçmiş olsun size de cidden böyle yaşaması oldukça zor,umarım düzeliriz bir an önce
Aynı duyguları yaklaşık 10 senedir yoğun şekilde yaşıyorum lenflerim için kaç defa doktora gittim en son kabullendim bi sey olmadıgına inandım bu sefer vücudumun baska yerinde baska bi belirtiyle karsılasıp baska hastalık düsündüm sürekli devam eden kısır bi döngü tek değilsin bunu bil kendimi telkin etmeye çalışsam da dakikam dakikamı tutmuyor bir anda evham basıyor herkese sacma gelen korku resmen hayatımı ele gecirmis durumda doktorların yaptıgı tetkikleri bile acaba yeterli mi acaba bildiler mi diye sorguluyorum kimseye inanmıyorum doktora gittiğimde sonuc alana kadar korkudan bayılıcak gibi oluyorum asla tek degilsinkızlar merhaba ben artık çareyi burda aramakta buldum ve yalnız olmadığımı bilmek istedim..hastalık hastalığı ve anksiyete benim hayatımı ele almış durumda,yani artık doktor doktor gezer oldum ki öyle bir boyuta geldi ki doktorlara bile inanmamaya başladım artık,psikiyatriye gittim lustral 50 mg başlattı onu kullanıyorum 3-4 aydır ama inanın onun bile faydasını görmemeye başladım,yani bende inanılmaz bir kanser korkusu var bi yerimde bir şey olsa hemen acaba ölecek miyim yoksa kanser mi olcam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve bu durum artık hayatımı da inanılmaz derecede etkilemeye başladı her anlamda.hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum,lenf bezleri ile ilgili bir sorun yaşadım son zamanlarda ve en basitinden bu sürekli aklımda ve elim sürekli oraya gidiyor mesela yani kendime dur diyemiyorum..yani henüz 22 yaşındayım ama hayatımın 4-5 senesi rahat bu hastalık ile geçti artık çevremde herkes bana deliymişim gözü ile bakmaya başladı ve kimse de anlamıyor beni,çünkü geçmişte kayıplar yaşadım ve çevremde falan hastalık ile uğraşan hasta olup hala tedavi gören çok insan var onlar da beni çok etkiledi ve o yüzden mi bilmiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum,başından böyle bir şey geçen var mı veya nasıl bir yol izlediniz? teşekkür ederim şimdiden hepinize
iyi misiniz suan? ayni seyleri yasiyorum biktim usandim artik cok kotu yasayan bilir gercekten nasil yenicem bilmiyorum hep internetten arastirip duruyorum bende ne var diye cok yoruldumkızlar merhaba ben artık çareyi burda aramakta buldum ve yalnız olmadığımı bilmek istedim..hastalık hastalığı ve anksiyete benim hayatımı ele almış durumda,yani artık doktor doktor gezer oldum ki öyle bir boyuta geldi ki doktorlara bile inanmamaya başladım artık,psikiyatriye gittim lustral 50 mg başlattı onu kullanıyorum 3-4 aydır ama inanın onun bile faydasını görmemeye başladım,yani bende inanılmaz bir kanser korkusu var bi yerimde bir şey olsa hemen acaba ölecek miyim yoksa kanser mi olcam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve bu durum artık hayatımı da inanılmaz derecede etkilemeye başladı her anlamda.hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum,lenf bezleri ile ilgili bir sorun yaşadım son zamanlarda ve en basitinden bu sürekli aklımda ve elim sürekli oraya gidiyor mesela yani kendime dur diyemiyorum..yani henüz 22 yaşındayım ama hayatımın 4-5 senesi rahat bu hastalık ile geçti artık çevremde herkes bana deliymişim gözü ile bakmaya başladı ve kimse de anlamıyor beni,çünkü geçmişte kayıplar yaşadım ve çevremde falan hastalık ile uğraşan hasta olup hala tedavi gören çok insan var onlar da beni çok etkiledi ve o yüzden mi bilmiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum,başından böyle bir şey geçen var mı veya nasıl bir yol izlediniz? teşekkür ederim şimdiden hepinize