- 30 Nisan 2023
- 29
- 9
- 24
- Konu Sahibi handeegrbz
kızlar merhaba ben artık çareyi burda aramakta buldum ve yalnız olmadığımı bilmek istedim..hastalık hastalığı ve anksiyete benim hayatımı ele almış durumda,yani artık doktor doktor gezer oldum ki öyle bir boyuta geldi ki doktorlara bile inanmamaya başladım artık,psikiyatriye gittim lustral 50 mg başlattı onu kullanıyorum 3-4 aydır ama inanın onun bile faydasını görmemeye başladım,yani bende inanılmaz bir kanser korkusu var bi yerimde bir şey olsa hemen acaba ölecek miyim yoksa kanser mi olcam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve bu durum artık hayatımı da inanılmaz derecede etkilemeye başladı her anlamda.hiçbir şey yapmak istemiyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum,lenf bezleri ile ilgili bir sorun yaşadım son zamanlarda ve en basitinden bu sürekli aklımda ve elim sürekli oraya gidiyor mesela yani kendime dur diyemiyorum..yani henüz 22 yaşındayım ama hayatımın 4-5 senesi rahat bu hastalık ile geçti artık çevremde herkes bana deliymişim gözü ile bakmaya başladı ve kimse de anlamıyor beni,çünkü geçmişte kayıplar yaşadım ve çevremde falan hastalık ile uğraşan hasta olup hala tedavi gören çok insan var onlar da beni çok etkiledi ve o yüzden mi bilmiyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum,başından böyle bir şey geçen var mı veya nasıl bir yol izlediniz? teşekkür ederim şimdiden hepinize