• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete tedavisi görürken ilacı bırakabilen var mı?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
merhaba arkadaşlar..1,5 yıldır anksiyete teşhisiyle ilaç kullanıyordum.biray önce bırakma kararı aldım,doktorumda tamam dedi.15 gün herşey normaldi.ama sonra geceleri kalp çarpıntsında uyuyamamaya başladım.nefes almak zorunda kalıyordum derin derin.kalbmde bir agırlık oluyordu atışlarını kulağımda hissediyordum.3 gün falan uyuyamadım..simdi yine almaya başladım,sorun yok uyuyorum çarpıntm yok.sizce olanlar ilcı bıraktığımdan mı oldu ? ve ondan olduysa ben nezaman ilacı bırakabilicem...varmı antidepresan kullanıp brakabilen ?

2 yıl kullandıktan sonra şuan çok şükür ben bıraktım canım.ama bianda degil devamlı dozajları azalta azalta dr.kontrolü altında ve şuan tamamen bıraktım ve cok şükür iyiyim ve coook mutluyum.allah yardımcın olsun .kafana göre bırakma ama sakın ve bir anda bırakma dikkat et ...

2 yıl kullandıktan sonra şuan çok şükür ben bıraktım canım.ama bianda degil devamlı dozajları azalta azalta dr.kontrolü altında ve şuan tamamen bıraktım ve cok :3:

bende brgün bırakabilirim..bağımlı olmaktan korkuyorum..mutluluğun daim olsun :34:

bırakırsın canım acele etme.tedavini bitir önce.eninde sonunda bırakırsın ama dedigim gibi kendince yapmaya calışma sakın.de.ne zaman derse ve dozajı azalta azalta.karamsar olma sakın.eminim bırakırsın.hoşçakal...

Canım bende aynı teşhisden dolayı 1 yıl ilaç kullandım.Düzeldikten sonra azaltarak bırakmak istedim.Azaltmaya başladıktan sonra çarpıntım başladı başımda uyuşukluk falan gece hiç uyutmuyordu kalkıp evde dolanıyordum öyle:31:

Önce yarım içmeye başladım,2 hafta.Sonra 2 günde 1 yarım 2 hafta,3 günde bir falan derken bıraktım çok şükür 2 ayda.Tabi yine çarpıntılarım oldu ama vücut alıştıktan sonra düzeliyor.Hiç geçmicek,bırakamıcam sanıyordum ama şimdi çok şükür 6 aydır kullanmıyorum,çarpıntım da geçti.Geçmicek diye düşünme sadece sabırla azaltarak bırakmaya çalış pes etme.Azaltmaya başladıktan sonra tekrar başlarsan daha zor olur yeniden başa sarmak zorunda kalırsın..

Rabbim başka sıkıntı,hastalık vermesin inşallah..:109:

Canım bende aynı teşhisden dolayı 1 yıl ilaç kullandım.Düzeldikten sonra azaltarak bırakmak istedim.Azaltmaya başladıktan sonra çarpıntım başladı başımda uyuşukluk falan gece hiç uyutmuyordu kalkıp evde dolanıyordum öyle:31:

Önce yarım içmeye başladım,2 hafta.Sonra 2 günde 1 yarım 2 hafta,3 günde bir falan derken bıraktım çok şükür 2 ayda.Tabi yine çarpıntılarım oldu ama vücut alıştıktan sonra düzeliyor.Hiç geçmicek,bırakamıcam sanıyordum ama şimdi çok şükür 6 aydır kullanmıyorum,çarpıntım da geçti.Geçmicek diye düşünme sadece sabırla azaltarak bırakmaya çalış pes etme.Azaltmaya başladıktan sonra tekrar başlarsan daha zor olur yeniden başa sarmak zorunda kalırsın..

Rabbim başka sıkıntı,hastalık vermesin inşallah..:109:

canım çok saol bende 2 gün içmeyip 3.gün içiyorum artık şuan iyi gibi bakalım..herkese teşekkur ederimm:16:

Back