• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete rahatsızlığı olanlar burada ne yaşadıklarını paylaşsınlar

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Anksiyete rahatsızlığı olanlar burada ne yaşadıklarını paylaşsınlar.Anksiyete+panik atak topiği vardı.Fakat panik atak anksiyeteden farklı birşey zannedersem.Anksiyeteliler neler yaşadıklarını.Nasıl başlayıp nasıl bittiğini paylaşabilirler mi?

Bana herhangi bir doktor teshis koymadi ama anksiyeteye yakalandigimi hissediyorum. Surekli huzursuzum. Hep kotu bir sey olacak gibi geliyor. Hic bir anin tadini cikartamiyorum. hep huzursuz ve endiseliyim. !.5 sene depresyon tedavisi gormustum. Antidepresan kullandim. Simdi 1 yil sonra da ruh halim boyle oldu. Ilac kullanmak istemiyorum. Kendi kendime toparlanmak ve iyilesmek istiyorum.
O kadar ugrastim universite bitirdim. Sektorde calistim ama suan calismak bile istemiyorum. Ekonomik durumum kotu olmasina ragmen is de bakmiyorum. O da hep kotuye gidecek gibi geliyor.

:(

Bana herhangi bir doktor teshis koymadi ama anksiyeteye yakalandigimi hissediyorum. Surekli huzursuzum. Hep kotu bir sey olacak gibi geliyor. Hic bir anin tadini cikartamiyorum. hep huzursuz ve endiseliyim. !.5 sene depresyon tedavisi gormustum. Antidepresan kullandim. Simdi 1 yil sonra da ruh halim boyle oldu. Ilac kullanmak istemiyorum. Kendi kendime toparlanmak ve iyilesmek istiyorum.
O kadar ugrastim universite bitirdim. Sektorde calistim ama suan calismak bile istemiyorum. Ekonomik durumum kotu olmasina ragmen is de bakmiyorum. O da hep kotuye gidecek gibi geliyor.

:(

Psikoloğa gitmeni öneririm işi ilaçsız çözmek istiyorsan, maddi durumum iyi değil demişsn, devlet hastanelerinin psikologlarını denemeni öneririm.

slm kızlar bu ansiyete nedir tam olarak.bende özgüven eksikliği.çekingenlik,kendimi hep mutsuz hissetme gibi şeyler yaşıyorum.

slm kızlar bu ansiyete nedir tam olarak.bende özgüven eksikliği.çekingenlik,kendimi hep mutsuz hissetme gibi şeyler yaşıyorum.
Sende anksiyete yok.Anksiyetede günün çoğunluğunda sürekli tedirgin gerginsindir.Böyle her antetikte gibi.Sonra bazıları böyle aklına olumsuz düşünceler gelir onları kafandan atamazsın tabi kafandan atamadaığın için işine de konsantr olamazsın ve kafandan atamadığıno olumsuz düşünce sıkıntı yapmaya başlar daralırsın sonra sıkıntı artar artar doruğa çıkar dayanamayıp ağlarsın sonra geçer ama geçtikten sonra da böyle elin ayağın boşalır gibi olur.Kendini hep mutsuz hissediyorsan depresyonda olabilirsin bi psikolog ya da psikatra görün.

bende bu sıkıntıya yakalandım :(((( dahiliye doktorum dedi:(((( ama antidepresan yazdı içmedim herseyin insanın elinde oldugunu düşünüyorum ama o kadar basit degilmiş panik atak ve bu kaygı rahatsızlıgı uzun vadede anca geciyomus yada geçmiyo sadece insan bununla yasamaya alışıyo:(((((((((((((((((

Back