Anksiyete psikosomatik fibromiyalji

Astroreader

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
33
10
38
Selam herkese
Psikosomatik fiziki belirti veren anksiyetem var ilk kas kasilmalari nefes darligi gibi norolojik belirtilerle cikti 3 yildir var fakat gecen yil genze corba kacimi sonrasi bogaz reflusu gibi gicik seklinde oksuruk nefes darligi ozellikle girtlak ve burunda cikti
Bu sene de yutma bozuklugu yutakta yemek borusunda sorunlar var endoskopide sadecs tukuruk tarzi sivi bulundu biopsi temiz yutma testi yapilamadi
Sanki yediklerim yukari gidiyor bir kismi yedikten sonra kulak burun kapaniyor nefesi cok etkiliyor ama tubben sadece kopuklu sivi mideden ve burnumun ici cok dar bulunan ikisi
Genelde anksiyete deniyor bana da yemek borusu ile ilgili sorun gibi geliyor nefes de cok zorluyor boyle bir sey yasayan var mi fibromiyaljide de bu tarz varmis

Beni vucut bastan sona agri yapiyor bazen. Iki aydir uyku uyumadim. Gecen mide yanmasi gecirdim reflu olmusum. Bazen bende yutma problemi cekiyorum ve sanki yiyecek bogazinda kalmis gibi hissediyorum. Allahim o kadar zor ki bu fibromiyalji...bununla birlikte daha da depresyona girdim. Hicbir sey zevk vermiyor, yasamaktan biktim, gelecegim karardi diye dusunuyorum.

Beni vucut bastan sona agri yapiyor bazen. Iki aydir uyku uyumadim. Gecen mide yanmasi gecirdim reflu olmusum. Bazen bende yutma problemi cekiyorum ve sanki yiyecek bogazinda kalmis gibi hissediyorum. Allahim o kadar zor ki bu fibromiyalji...bununla birlikte daha da depresyona girdim. Hicbir sey zevk vermiyor, yasamaktan biktim, gelecegim karardi diye dusunuyorum.
17 yıllık Fibromiyalji hastayım ağrı kasılma yorgunluktan gözüm hiç bir şey görmüyor. bazende yemek borusu bile kasiliyor sizindemi oyle kalbim koltuk altim çok ağrıyor sabahciyim surunerek okula gidiyorum

Merhaba,
Evet her yerim agriyor afedersiniz kasiklarim dahil. Bastan sona her yerim. Bende ogretmenim ama su an calismaya ara verdim. Bu hastalikla nasil calisilir bilmiyorum. Ne gecem belli ne gunduzum. 28 degil 100 yasindayim sanki. Bu aralar internetten arastirdig bitkilerle sifa ariyorum. Zaten doktorlar antidepresan disinda bir sey vermiyor

Merhaba,
Evet her yerim agriyor afedersiniz kasiklarim dahil. Bastan sona her yerim. Bende ogretmenim ama su an calismaya ara verdim. Bu hastalikla nasil calisilir bilmiyorum. Ne gecem belli ne gunduzum. 28 degil 100 yasindayim sanki. Bu aralar internetten arastirdig bitkilerle sifa ariyorum. Zaten doktorlar antidepresan disinda bir sey vermiyor
bende 33 um ama içim. 90 dan FAZLA çok istedim öğretmen olmayı 9 yıl oldu ama artık birakicam bu hastalık dan dolayi

Siz mr cektirdiniz mi hic? Benim ensen agriyor birde kulaklarimada vuruyor agri sanki. Hayir insan baska seylerden supheleniyor doktor senin yasinda birsey olmaz deyip sol kol+beyin mr'i cekti. Ancak fitik var dedi...

X