• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete, Panik atak, Agorafobi

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.386
80.621
798
Öncelikle sizde bir ricam var yorum yazarken lütfen "dalga,alay,küçümseme" şeklinde zaten perişan olmuş piskolojimi dahada sarmamanız çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
2018 yılında agorafobim vardı aylarca hiç dışarı çıkmadığım günler olmuştu. Daha sonra kurslara başladım mesşek edindim iş hayatı derken büyük oranda yendim ara ara huzursuzluk gelsede dışarı çıkamama sosyal hayatıma hiç engel olacak boyuta gelmedi.
Taki Öart ayında aile korona olduk anne babam 11 gün hastanede yattı evde tek başıma kaldım. Bende koronaydım her gün saatlerce ağladım onları kaybediceğim korkusu yüzünden. Bu olaydan sonra anksiyetem doz doz artmaya başladı. 1 yıldır üniversite sınavına hazırlanıyprdum hayalim anaokulu öğretmeni olmak kendimi bildim bileli.
Ama şuan panik atağım korkunç vaziyet aldı dışarı hiç çıkamıyorum çıktığımda nefes alamamaya bayılacak gibi olmaya başlıyorum. Çareyi arkadaşlarımı eve davet etmekle buldum kendimce ama bugün arkadaşımı görünce evde çok kötü olmaya fenalaşmaya başladım. Piskoloğa gideceğim ama ben bunun derinine inebilicek beni bi ilaçla göndermeyecek birini arıyorum hatta bu süreci geçirmiş bir yaşam koçu olabilir terapi almak istiyorum. Bir tane buldum ama çok yoğun olduğu içni dönüş sağlayamadı fiyatlarıda çok yüksek bilmiyorum ne yapacağım en yakın arkadaşımın düğünü var yarın gidemiyorum en en önemlisi sınava günler kaldı. Uygun fiyatlı onlineda terapi veren biri tanıyor musunuz? Yada bu hastalıkları yaşayıp yenenleriniz nasıl yendiniz?

Öncelikle sizden bir ricam var yorum yazarken lütfen "dalga,alay,küçümseme" şeklinde yazmazsanız beni mutlu edersiniz. zaten perişan olmuş piskolojimin dahada sarsılmaması için. çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
2018 yılında agorafobim vardı aylarca hiç dışarı çıkmadığım olmuştu. Daha sonra kurslara başladım meslek edindim iş hayatı derken büyük oranda yendim ara ara huzursuzluk gelsede dışarı çıkmama sosyal hayatıma hiç engel olacak boyuta gelmedi.
Taki mart ayında ailece korona olduk anne babam 11 gün hastanede yattı evde tek başıma kaldım. Bende koronaydım her gün saatlerce ağladım onları kaybediceğim korkusu yüzünden. Bu olaydan sonra anksiyetem doz doz artmaya başladı. 1 yıldır üniversite sınavına hazırlanıyorum hayalim anaokulu öğretmeni olmak kendimi bildim bileli.
Ama şuan panik atağım korkunç vaziyet aldı dışarı hiç çıkamıyorum çıktığımda nefes alamamaya bayılacak gibi olmaya başlıyorum. Çareyi arkadaşlarımı eve davet etmekle buldum kendimce ama bugün arkadaşımı görünce evde çok kötü olmaya fenalaşmaya başladım. Piskoloğa gideceğim ama ben bunun derinine inebilicek beni bi ilaçla göndermeyecek birini arıyorum hatta bu süreci geçirmiş bir yaşam koçu olabilir terapi almak istiyorum. Bir tane buldum ama çok yoğun olduğu için dönüş sağlayamadı fiyatlarıda çok yüksek bilmiyorum ne yapacağım en yakın arkadaşımın düğünü var yarın gidemiyorum en en önemlisi sınava günler kaldı. Uygun fiyatlı online da terapi veren biri tanıyor musunuz? Yada bu hastalıkları yaşayıp yenenleriniz nasıl yendiniz?
neden dalga alay gecilsin ki. psikoloji bir bilim ve bunun eğitimini alan insanlar var.
bulunduğunuz ilde iyi bir psikolog bulun psikiyatrist degil psikolog.
neden boyle hissediyorsunuz temelde hangi duygu düşünceniz var. uzman biri bunu hayatinizi anlattiginizda bilimsel olarak çözer.

Öncelikle sizden bir ricam var yorum yazarken lütfen "dalga,alay,küçümseme" şeklinde yazmazsanız beni mutlu edersiniz. zaten perişan olmuş piskolojimin dahada sarsılmaması için. çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻
2018 yılında agorafobim vardı aylarca hiç dışarı çıkmadığım olmuştu. Daha sonra kurslara başladım meslek edindim iş hayatı derken büyük oranda yendim ara ara huzursuzluk gelsede dışarı çıkmama sosyal hayatıma hiç engel olacak boyuta gelmedi.
Taki mart ayında ailece korona olduk anne babam 11 gün hastanede yattı evde tek başıma kaldım. Bende koronaydım her gün saatlerce ağladım onları kaybediceğim korkusu yüzünden. Bu olaydan sonra anksiyetem doz doz artmaya başladı. 1 yıldır üniversite sınavına hazırlanıyorum hayalim anaokulu öğretmeni olmak kendimi bildim bileli.
Ama şuan panik atağım korkunç vaziyet aldı dışarı hiç çıkamıyorum çıktığımda nefes alamamaya bayılacak gibi olmaya başlıyorum. Çareyi arkadaşlarımı eve davet etmekle buldum kendimce ama bugün arkadaşımı görünce evde çok kötü olmaya fenalaşmaya başladım. Piskoloğa gideceğim ama ben bunun derinine inebilicek beni bi ilaçla göndermeyecek birini arıyorum hatta bu süreci geçirmiş bir yaşam koçu olabilir terapi almak istiyorum. Bir tane buldum ama çok yoğun olduğu için dönüş sağlayamadı fiyatlarıda çok yüksek bilmiyorum ne yapacağım en yakın arkadaşımın düğünü var yarın gidemiyorum en en önemlisi sınava günler kaldı. Uygun fiyatlı online da terapi veren biri tanıyor musunuz? Yada bu hastalıkları yaşayıp yenenleriniz nasıl yendiniz?
Zor bi durum bende panik atak hastasıyım ama senin tam tersine dışarısı bana cok iyi geliyo ev beni basıyo kendimi hemen dışarıya atıyorum ancak ozaman rahatlıyorum ama ben hiç gündüz geçirmem. Panik atak benim gece uykuda geliyo bu en zoru İnan daha beteri hatta uykuların harap oluyo gece olsun istemiyorsun uykuların kaçıyo uyumak istemiyorsun daha vahim üstesinden geleni görmedim henüz ama azaltılabilir bi süre geçiyor sonra ansızın kendini birden tekrar gösteriyo Allah yardımcın olsun 🙏

İnsallah hayallerinize ulaşırsınız:KK200:
Ah çok teşekkür ederim inşallah ❤️
neden dalga alay gecilsin ki. psikoloji bir bilim ve bunun eğitimini alan insanlar var.
bulunduğunuz ilde iyi bir psikolog bulun psikiyatrist degil psikolog.
neden boyle hissediyorsunuz temelde hangi duygu düşünceniz var. uzman biri bunu hayatinizi anlattiginizda bilimsel olarak çözer.
Bazen oluyor böyle karşısındaki insanın ruh halini dikkate almadan acımasız yorum yazan o yüzden öyle dedim. Araştırıyorum yaşadığım yerde

Zor bi durum bende panik atak hastasıyım ama senin tam tersine dışarısı bana cok iyi geliyo ev beni basıyo kendimi hemen dışarıya atıyorum ancak ozaman rahatlıyorum ama ben hiç gündüz geçirmem. Panik atak benim gece uykuda geliyo bu en zoru İnan daha beteri hatta uykuların harap oluyo gece olsun istemiyorsun uykuların kaçıyo uyumak istemiyorsun daha vahim üstesinden geleni görmedim henüz ama azaltılabilir bi süre geçiyor sonra ansızın kendini birden tekrar gösteriyo Allah yardımcın olsun 🙏
Ne güzel dışarı çıkabilmek bende normalde çok severim gezmeyi sahili denizi yeşili vs. Arkadaş ortamını ama bu süreçte sosyal hayatım durdu.

Ah çok teşekkür ederim inşallah ❤️

Bazen oluyor böyle karşısındaki insanın ruh halini dikkate almadan acımasız yorum yazan o yüzden öyle dedim. Araştırıyorum yaşadığım yerde
herkes kendi hayatina baksın. hayatta herkesin bunalımda zorda kaldigi zamanlar olur. hersey insana dair..
tavsiye uzerine bir psikolog bulursanız daha iyi. eğitimine ve netteki yorumları vs de okuyun.

Ne güzel dışarı çıkabilmek bende normalde çok severim gezmeyi sahili denizi yeşili vs. Arkadaş ortamını ama bu süreçte sosyal hayatım durdu.
Aslında dışarsı rahatlatır temiz hava kalp çarpıntın oluyosa mesela ne biliyim oksijen vücuduna kaslarına işlediği için yavaşlatır çarpıntıyı daha bi ferah olursun ama tabi başka bi hastalıkta olabilir bilemiyorum herkesin farklı oluyo panik atak eğer sıkıntıya düşersen beynine o anda deniz kenarında yürüyüş yapıyormuş gibi düşün beynini başka yönlere kaydır İnan ozaman hemen geçer ama sen kendini dinlersen daha çok artar ve hiç bitmez o an piknikteymiş gibi salıncakta sallanıyormuş gibi düşün bence içini ferahlatır bi nebze kafanıda meşgul edersin

Back