anksiyete sirasinda takintili sekilde hep ayni seyi dusunup o sey olmasin diye cabaliyorum. olacak mi bi fikrim yoj ustelik. netten biseyi cok dusunursen olur mu diye arastirma yapıp volacak iste cok dusundugun icin olacak diye iyice panik oldum. atak gecirdigimi belli etmemem gereken bi yerdeyim. her seyi isaret zannediyorum. anksiyete sirasinda dusundugum basima gelmez degul mi? artik aglamiyorum bile sadece bosbos etrafa bakiyorum ölü gibiyum. surekli uyaniyorum l
hangi ilacı hangi dozda kullanıyorsun? bilgilendirir misinMerhabalar bende anksiyete hastalığı var sürekli başıma kötü şeyler gelmesinden hep panik halindeyim fakat en sonunda doktora gittim ilaç verdi bakalım inşallah kurtulurum
Kızlar banada yardım edın okb+anksiyete.cok daralıyorum ve bunalıyorum.ustelık 6 haftalık hamıleyım.ılaç kullanıyordum halıyle kestık.cok zor bır hastalıkhangi ilacı hangi dozda kullanıyorsun? bilgilendirir misin
anksiyete okb olan biri lutfen bisey yazsin bilen biri ile konuşmaya ihtiyacim var
Hipnoterapiyi onermiyorum cok yanlis geliyor bana beynin kimyasi ile oynamakmerhablar 4 senedir hem aksiyete hem okb hastasıydım..ilk bir seneyi çok ağır geçirdim. işe gidemez yemek yiyemez oldum..39 kiloya düştüm.sonra psikiyatriye gittim ilaç tedavisine başladım.ilaçlar etkisini gösterince toparladım.ankarada gülşah akçay civriz ile tanıştım elimdeki imkanlarımı sonuna kadar kullanarak hipnoz tedavisi aldım.toparlandım baya..sanki yeniden doğmuştum.bir duvar var beni koruyan sanki..Ancak psikiyatri doktorum kesinlikle iki sene kullanmalısın demişti ilaçlarımı..Ama ben bıraktımhem etrafımdakilerin söyledikleri hemde kendi isteğimle bıraktım.şuan tekrarlıyor rahatsızlığım..keşke bırakmasaydım..size tavsiyem şu mutlaka hem ilaç hemde yardım alın.çünkü tek başınıza aşılamayacak boyuta ulaşıyor.Sanki ben beynimi değil beynim bana hükmediyordu..Ne kadar anlatrısanız anlatın ilk etapta herkes bişiler sölüyor rahatlıyorsun sonra o düşünceler sıkıştırdığı zman başa dönüyosun. en büyük yardımcın kendinsin unutma...belki tam ve düzenli tedavi gördüğünde bu oran azalıyor baya belki tam geçmesede artık sende ne yapman gerektiğini bildiğin için eskisi kadar olmuyor..Sakın umutsuzluğa kapılma allah yardım ediyor..geçmiş olsun..
Bende kendimi çok kötü hissediyorumKızlar bende geçen yıl kalpten ablasyon anjiyo oldum ve o arada panik atak çıktı ve psikiyatri doktorum bana paxsera +redepra +trancobukos diye ilaç verdi kullandım 6 ay kadar sonra kendimi iyi hissedince azalta azalta bıraktım ilaçları 7 ay sonra hamile kaldım ve stresli riskli gebeliğimde yine ortaya çıktı zehir geçti gebeliğim sürekli ağlıyordum ölücem diye bebeğimi kucağıma alamıycam annesiz kalacak arkada 2 evladım arkamdan ağlıycak diye neler neler bir gece yatakta uyanıktım vücuduma titreme geldi ama durmuyor duşa girip çıkıyorum sıcak su iyi gelir diye ama yok bi yarım saat kadar oldu yani sonra psikiyatriye gittim bana hamile olduğum içşn misol verdi yan etkisi az ve gebelikte emzirmede kullanılıyormuş ama bana etki etmedi tabiki öylw böyle doğuma geldik ama ben bitiğim kötü bir şey olacak ölücem diye diye doğuma girdim çok şükür bi sorun olmadı prensesimi kucağıma aldım ama sezeryan doğumumda da biraz sıkıntılar yaşadım ama şuan çok kötüyüm sanki iyileşemiycem gibi geliyor artık diyorum hayatımın sonu geldi gibi hissediyorume zaten bebeğim emiyor ilaç kullanamıyorum napıcam bilmiyorum herşey üstüme geliyor daralıyorum içimde göğsümde sıkıntı daralma var devalmlı kötü düşünceler aslında düşünmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendimi kötü anne gibi hissediyorum bebeğime bakınca ne sonra diyorum ki neden ben böyle oldum diyorum ve bunu kimseyle detaylı konuşamıyorum bu benim yaşadıklarım hergün her an sürekli oluyor hissediyorum ansiyetede böyle şeylermi oluyormu ? yoksa panik atakmı ?hayatım kabusa dönüştü çok mutsuzum oysa ki ben en ufak şeyle mutlu olurdum ama şimdi ise ne mutluluk be huzur hiç bir şey kalmadı bende Rabbim kimseyi düşmanımı bile psikolojik hastalık vermesin inşallah çok zor yazarken bile gözlerim doluyor
Kızlar bende geçen yıl kalpten ablasyon anjiyo oldum ve o arada panik atak çıktı ve psikiyatri doktorum bana paxsera +redepra +trancobukos diye ilaç verdi kullandım 6 ay kadar sonra kendimi iyi hissedince azalta azalta bıraktım ilaçları 7 ay sonra hamile kaldım ve stresli riskli gebeliğimde yine ortaya çıktı zehir geçti gebeliğim sürekli ağlıyordum ölücem diye bebeğimi kucağıma alamıycam annesiz kalacak arkada 2 evladım arkamdan ağlıycak diye neler neler bir gece yatakta uyanıktım vücuduma titreme geldi ama durmuyor duşa girip çıkıyorum sıcak su iyi gelir diye ama yok bi yarım saat kadar oldu yani sonra psikiyatriye gittim bana hamile olduğum içşn misol verdi yan etkisi az ve gebelikte emzirmede kullanılıyormuş ama bana etki etmedi tabiki öyle böyle doğuma geldik ama ben bittim…!!! kötü bir şey olacak ölücem diye diye doğuma girdim çok şükür bi sorun olmadı prensesimi kucağıma aldım ama sezeryan doğumumda da biraz sıkıntılar yaşadım ama şuan çok kötüyüm sanki iyileşemiycem gibi geliyor artık diyorum hayatımın sonu geldi gibi hissediyorume zaten bebeğim emiyor ilaç kullanamıyorum napıcam bilmiyorum herşey üstüme geliyor daralıyorum içimde göğsümde sıkıntı daralma var devalmlı kötü düşünceler aslında düşünmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendimi kötü anne gibi hissediyorum bebeğime bakınca ne sonra diyorum ki neden ben böyle oldum diyorum ve bunu kimseyle detaylı konuşamıyorum bu benim yaşadıklarım hergün her an sürekli oluyor hissediyorum anksiyetede böyle şeylermi oluyormu ? yoksa panik atakmı ?hayatım kabusa dönüştü çok mutsuzum oysa ki ben en ufak şeyle mutlu olurdum ama şimdi ise ne mutluluk ve huzur hiç bir şey kalmadı bende Rabbim kimseyi düşmanımı bile psikolojik hastalık vermesin inşallah çok zor yazarken bile gözlerim doluyor