Anksiyete? Kulak çınlaması lütfen yardım edin

Sirinnn00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
131
156
30
Merhaba ben 25 yaşındayım nişanlıyım eylülde evleniyorum insallah ama çok kötü durumdayım 2015 yılında anksiyete teşhisi kondu tedavi olup düzelmiştim ancak bu korona olayından sonra çok etkilendim yaklaşık 1 ay önce korona oldum mu diye belirtileri gözlemliyor 184 ü arayıp danışıyordum suan ise yaklaşık 1 haftadır sessizlikte hissettiğim kulak çınlamam var bugün doktora gittim temizledi devam ederse gel ileri tetkik yaparız dedi rahat değilim çok huzursuzum çok kötüyüm bu süreci yaşamış biri var mi ben kötü bisey vardır diye çok korkuyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba ben dönem dönem kısır döngü şeklinde semptomlar yaşıyorum bunlardan biride çınlama ve üfürüm rüzgar sesi kulaklarımda yaladım çok rahatsız edici kbb gittim herşey temiz sonuç anksiyete geçici umursama önemseme yoksa artıyo ama umursamaz oraya odaklanmazsan bi süre sonra yokoluyo bu bi gerçek

Korona salgını sebebiyle anksiyete bozukluğu teşhisi almayan bireyler bile bazen yoğun kaygı duyduğunu belirtiyor. Bunun üstüne evlilik oncesi stres yaşama ihtimalinizi de eklersek öncelikle yaşadığınız kaygının normal olduğunu kabul edebilirsiniz. Daha sonra psikiyatristinizle iletişime geçerek uygunsa ilaçlarınızı düzenlemesini isteyebilirsiniz.

İlkay hanım çok teşekkür ederim ama çok enteresan bisey yaşıyorum her yatağa uyuyamaya çalıştığımda dudaklarımda kızarma yaşıyorum bunun anksiyeteyle alakası var mıdır gün içerisinde hic kızarmayan dudaklarım gece yatağa girince uyumaya çalışınca kızarıyor

geceleri oluyor bu durum uyuyamıyorum atarax 25 aldım hiç etki etmiyor evlilik öncesi antidepresana başlayıp kiloda almak istemiyorum şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsınngercelten

Anksiyete kalp atislarinin hizlanmasina, tansiyonun yükselmesine dolayisiyla da ates basmasi, dudaklarda kizarma, kulak çınlaması gibi psikosomatik durumlara neden olur. Lakin sorununuzun kaynağı kesinlikle anksiyetedir diyemem. Buna anksiyete neden olabileceği gibi başka sağlık sorunlari da neden olabilir. Ama anksiyeteye bağlı olarak da belirttiğiniz çınlama, kızarma durumları yaşamanız olasıdır. Sevgilerle

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için İlkay hanım Allah razı olsun

Bende de anksiyete var, kulak çınlama sorununu yaklaşık 3 yıldır yaşıyorum. Ama benim boynumda duzlesme ve daralma var tahminimce o yüzden çınlıyor. Kbbye git bence

Merhaba kulak çınlaması sorununuz gectimi

Merhaba bende kaygı ve endişelerden oluşan panik atak yaşıyorum ve kulak çınlamaları ve bi çok beden etkileri bendede var ben çok üzerinde düşünmüyorum bu çınlamaların düşündükçe artan bişey tüm hastalıklarda bu şekilde üstünde durmamaya çalışın inşallah kendiğinden azalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…