Anksiyete-kaygı boZukluğum var yardım lütfen

elmaturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
119
1
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Daha önce de başka forumlarda yazmıştım..ilk evliliğimi 2008 de yapmıştım çok aşıktım ayrı şehirlerdeydik ve ben bana yalan söylediğini yakaladığım halde hem sevdiğim hem o inkar ettiği için kabul ettim evlenme teklif etti aileler tanıştı vs evlendik anlatsam çok şey var ama gerek yok neticede güvenmiyordum ona aldattı beni boşandım .. Sonrası çok zordu boşananlarınız varsa bilirsiniz düzensiz psikiyatrist gitmeleri gelmeleri ağlama kriZleri özellikle sabahları allahtan işim vardı işim olmasa napardım bilmiyorum arkadaşlarım biriyle tanıştırdı 1.5 yıl geçmişti boşanmamın üzerinden .. Onu ilk gördüğüm an aşık oldum o da bana .. Görüşmeye başladık 3 ay sonra evlenme teklif etti ilk eşimle alakası olmayan bir insan anlayışlı, kibar , sabırlı ne ararsanız öyle söyleyim.. Güven sorunu yaşamış biri olarak bana okadar güven verdi ki öyle kötü bir evlilik deneyiminden sonra beni ikna etmesine gerek kalmadı ama ben arızalar çıkartıyordum ve kabulleniyordu normal diyordu hep zaten o sabrı belki de onu çok sevmeme neden oldu tanıştıktan 6 ay sonra evlendik güzeldi ama arızalar çıkartıyordum ara ara üzülüyordu ben de üzülüyordum bu hep böyle oldu yine paikiyatrist yine ilaçlar sonra bianda iyiyim ben deyip bırakmalar .. Hiç düZenli içmedim .. En son geçen mayıs ayında gittim doktora lustral başladım epey iyi geldi 4-5 ay kullandım .. Bebek çok istiyordum o da öyle istiyorduk ama olmuyordu tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun şuan 4 aylık hamileyim ama tedaviden beri eşimle ciddi problemler yaşadık arkadaşlar şuan ilişkimiz eskisi gibi değil ve ben çok üzülüyorum ailesi ile problemler oldu şimdi biZim aramızda olup bitenler .. Eskisi gibi sabırlı değil bana karşı haklı ama okadar aabrına rağmen bende bir aonuç görmedi her tartışmada boşanma lafı ettim ( istediğimden değil bir çeşit savunma mekanizması) kavga anında hep kendimi kaybettim saçmaladım o hrp sakindi taki 3 ay öncesine kadar sinirle elini duvara vurup parmağını kırdı bunu hiç yapmayacak bir insan ve ben ona bunu yaptırdım(( bu 3 ay boyunca bana eskisi gibi değildi farkediyordum ., haftasonu bana çok kırıcı bi cümle sarfetti ve ben o an dedim ki sen bu hale getirdin onu sen böyle yaptın( o cümle sonrası tartıştık ve ben onu ittim o an göZümden gitmiyor yine boşanma lafı ettim bu sefer o da bebek doğunca boşanırız tamam dedi ve ben deliye döndüm ittim onu işte ;(( sonra beni aakinleştirdi 4 gündür ağlıyorum arkadaşlar.. Onu ittiğim için ve bu aşkı bı hale getirdiğim için benim sorunum alınganlığım, tekrar aldatılma korkusu, kaygı, ya boşanırsam yine korkusu, ama korktuğum şeyi kendim söylüyorum ona kesinlikle normal değil biliyorum.. 4 gündür ona bu 2 yılda yaşattığım kötü şeylerin acısını çekiyorum böyle pişmanlık yaşamadım konuşuyoruz bi sorun olmadığını beni sevdiğini aöylüyor ama içim inanmıyor neden bilmiyorum hep kötü şeyler düşünüyorum benden uzaklaştı beni eskisi gibi sevmiyor ya aldatırsa? Ya başkasına ilgi duyarsa? Napıcam birşeyler önerin lütfen ((

Oncelikle yapman gereken su tup bebekle bebek sahibi oldugun icin Allaha sukretmek . Kocan benm sevglmn karakternde sanirm. K av ga aninda sakin susan bende bugn karnina vurdum sevgilimin konussana dye sonra agladm agladm ama sonra smskı sarildimm . Okadar sarldmki. Sonra aramz duzeldi sende saril ve seviyosan bosanmaktan bahsetme . Bebek oluncs hrrsey dhada guzellesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…