Anksiyete ( kaygı bozukluğu) ile geçen hayat

Venflaksin 150 mg, 2 aydır kullanıyorum, anksiyetenin a’sı kalmadı, kafamda durup dönen düşünceler eskisi gibi değil, sosyal kaygı bozukluğum da vardı, o da baya baya geçmiş durumda. Bende ilaçsız geçmedi tüm bunlar, gerekirse antidepresan kullanmaktan korkmayın.

İletişime geçelim okadar benzer şeyler yaşıyoruz ki belki bir yardımımız olur birbirimize bana msj at lütfen mutlaka konuşalım bende usandım yıldım bıktım artık bundan
Ben de hep hasteneleri geziyor doktorlara inanmıyordum eski zamanlar geldi aklıma. Aynı bölümden de birkaç farklı doktora gidiyordum. Şimdi nasıl oldunuz acaba?

Anksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
Baş edemiyorum maalesef sakınliyor gibi oluyorum ama olaylar üst üste gelince anksiyeteye tutuyor taşikardı bile yaptı sağolsun. Tek yapabildiğim şey nefes egzersizleri ama psikolojik destek de önemli tabi alsak fena olmaz

Düzenli kontrol yapmak lazım. Her ne oluyorsa stresten , üzüntüden oluyor zaten. Kendinize ve kalbinize dikkat edin.

Yıllardır anstiyetem ve panik atağım var. Stres ve kaygı verici herseyden uzak durmaya çalışıyorum. Evet bu zamanda çok zor ama sakin bir hayat tek ilacı. Zaman oluyor gördüğümü görmezden duyduğumu duymazdan geliyorum. Sırf bu yüzden iş ve şehir değistirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…