• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete icin tavsiyeleriniz nelerdir

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Endiselendigim durumlarda nefesim kesiliyor mantikli kararlar alamiyorum,aglamaya basliyorum ve anlamsiz bir sekilde yuruyorum oradan oraya sakinlesmek icin. Panikatak mi anksiyete mi bilmiyorum. Ellerim terliyor. Bu durumu yasayan var mi? Neler yapiyorsunuz?

Endiselendigim durumlarda nefesim kesiliyor mantikli kararlar alamiyorum,aglamaya basliyorum ve anlamsiz bir sekilde yuruyorum oradan oraya sakinlesmek icin. Panikatak mi anksiyete mi bilmiyorum. Ellerim terliyor. Bu durumu yasayan var mi? Neler yapiyorsunuz?
Cevap verecek yok mu 😒

bende aynı şeyleri yaşıyorum. öyle olduğunda etrafındaki nesnelerin renklerini ve ne oldugunu kendi kendine söyleme çalış odagını başka biryere cekmeye çalış ben hafif olan ataklarımda böyle yapıyorum

Doktora gitmelisin canim ilacla tedavisi mumkun bir rahatsizlik sendeki sikayetler ilacsiz tedavisi zor gibi duruyor ama inan ilacla tedaviden sonra oh be dunya varmis diyeceksin. Bir de tabiki kendini sakin tutman onemli endise ettigin durumlarin daha once endise ettigin sekilde olmadiklarini dusun yeni endiselerin de oyle olacak yani sorun olmayacak sen kafanda kuruyosun bunlari dusun biraz rahatlat kafani. Cok gecmis olsun.

durumlarda nefesim kesiliyor mantikli kararlar alamiyorum,aglamaya basliyorum ve anlamsiz bir sekilde yuruyorum oradan oraya sakinlesmek icin. Panikatak mi anksiyete mi bilmiyorum. Ellerim terliyor. Bu durumu yasayan var mi? Neler yapiyorsunuz?
Berbat ötesi bir his biliyorum..Sanki dünyalar başınıza yıkılıyormuş hissi...Anlatılamaz bişey..İlaçsız geçmiyor yoğun anksiyete olunca yaşanıyor...

Doktora gitmelisin canim ilacla tedavisi mumkun bir rahatsizlik sendeki sikayetler ilacsiz tedavisi zor gibi duruyor ama inan ilacla tedaviden sonra oh be dunya varmis diyeceksin. Bir de tabiki kendini sakin tutman onemli endise ettigin durumlarin daha once endise ettigin sekilde olmadiklarini dusun yeni endiselerin de oyle olacak yani sorun olmayacak sen kafanda kuruyosun bunlari dusun biraz rahatlat kafani. Cok gecmis olsun.
Tesekkur ederim sagolun

Ben 2 haftadir you tubedan meditasyon yapiyorum canim sen de denesene buarada tabi ilacta kullaniyorum ama bir ay sonra birakmam gerekiyor onun icin kendimi hazirliyorum 😂
Meditasyon cok iyi geliyor evet melodileri muhtesem. Hatta duanin gucune de inanan biriyim kendimi dine de veriyorum. Dini inanciniz var ise sizede tavsiye ederim. Keza papatya cayinin olumlu yonde cok etkisini gordum. O da iyi geliyor

Meditasyon cok iyi geliyor evet melodileri muhtesem. Hatta duanin gucune de inanan biriyim kendimi dine de veriyorum. Dini inanciniz var ise sizede tavsiye ederim. Keza papatya cayinin olumlu yonde cok etkisini gordum. O da iyi geliyor
aynen inancım var çok şükür meditasyonla rahatlayıp sonra dua edebilirim melisa çayı yapıyorum ama papatyayıda denerim çok teşekkür ederim özellikle bu konuda ettiğiniz bir dua varmı ?

aynen inancım var çok şükür meditasyonla rahatlayıp sonra dua edebilirim melisa çayı yapıyorum ama papatyayıda denerim çok teşekkür ederim özellikle bu konuda ettiğiniz bir dua varmı ?
Genelde felak ve nas surelerini okuyorum gözden ve kötuluklerden koruyup arindirdigi icin. Onun disinda ettigim bir dua yok kuzum. İcimden gecenlerle ediyordum birde. 🙏

Arkadaslar simdide hastalik arastirdim. Bir kac aydir bagirsak sindirim problemi yasiyorum. Check up yaptirmistim gecen ay hersey temiz cikmisti. Ama surekli karnim sisiyor ve afedersiniz lavabodan ciktigimda akintiyla birlikte hafif kanamam oldu. Dunde kadin hastaliklarina bakildim ultrasonda bisey yoktu ama akut vajinit dedi. Suanda bunu kafaya taktim ve cok korkuyorum ne yapmaliyim sizce

ilaçlar kilo aldırıyor mu acaba? Sanırım bende doktora gidicem düşünmekten kafada kurmaktan uyuyamıyorum

ilaçlar kilo aldırıyor mu acaba? Sanırım bende doktora gidicem düşünmekten kafada kurmaktan uyuyamıyorum
Hic ilac kullanmadim kuzum. İlacsiz bir sekilde atlatmak istiyorum. Cunku ilaclarin hem yan etkileri hemde bagimlilik yapan bir durumu var.

Hic ilac kullanmadim kuzum. İlacsiz bir sekilde atlatmak istiyorum. Cunku ilaclarin hem yan etkileri hemde bagimlilik yapan bir durumu var.
İlaçsızda nasıl atlatır bilmem psikolog falan düşündüm ama ne yalan söliim oda masraflı masrafıda geçtim ben kendimede pek güvenmiyorum bir gün gülsem aa dertlerim bitti süperim diyorum öbür günü sabahlıyorum düşünmekten çok sıkıldım

Sadece endişelendiğin durumlardaysa neyse benim az önce nefesim gitti 3 4 saniye gelmedi o kadar zor geldi ki yutkunamadım resmen ölümün son sahnelerini yaşadım 😪😪

bende aynı şeyleri yaşıyorum. öyle olduğunda etrafındaki nesnelerin renklerini ve ne oldugunu kendi kendine söyleme çalış odagını başka biryere cekmeye çalış ben hafif olan ataklarımda böyle yapıyorum
Ben bu sabah çok ağır yaşadım napcam ya çok ağlıyorum şuan nefesim gelmedi yutkunamadım ölümün son sahnelerini yaşadım resmen ölücem galiba ben ya 😪😪

Back