- 11 Eylül 2023
- 1.051
- 145
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
Kaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende baş dönmesi kalp ağrısı çarpıntı ile kendini unutturmuyorKaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız
Ara ara böyle olması normal ilaç kullanıyor musunuz anksiye ne kadar iyi olursanız olun ara ara dönuyo ama korkmayın geçer ben de ilacı azaltmistim hatta bitirme dozundaydim geri döndü yine yükselttim maalesefKaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız
Neyseki artık tanıyoruz onuBende baş dönmesi kalp ağrısı çarpıntı ile kendini unutturmuyor
İlaç kullanmıyorum canım ben ilaç korkusu var malesefAra ara böyle olması normal ilaç kullanıyor musunuz anksiye ne kadar iyi olursanız olun ara ara dönuyo ama korkmayın geçer ben de ilacı azaltmistim hatta bitirme dozundaydim geri döndü yine yükselttim maalesef
Demekki herkeste aynı zamanlarda nüksediyorBenim de öyle maalesef birkaç gündür yine arttı![]()
Aslında hiç geçmedi ama bazen çok daha fazla hissettiriyor kendiniDemekki herkeste aynı zamanlarda nüksediyor
Mesela şuan çok fena sırtım göğsüm ağrıyor midem çok kötüAslında hiç geçmedi ama bazen çok daha fazla hissettiriyor kendini
Sadece bende var sanıyordum.Antidepresanlar başlangıçda aşırı sıkıntı yaptı.Zor bela yapmayan biriini bulduk.Onu kullanıyorumİlaç kullanmıyorum canım ben ilaç korkusu var malesef![]()
Her ilaca karşı var bende canım 3 senedir bı yerim ağrısa Ağrı'da ölsem ağrı kesici dahi içmem antibiyotikten korkarımSadece bende var sanıyordum.Antidepresanlar başlangıçda aşırı sıkıntı yaptı.Zor bela yapmayan biriini bulduk.Onu kullanıyorum
maalesf benim hiç geçmiyor ki…Kaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız