• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete geri döndü

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.051
145
43
Kaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız

Kaç gündür çok iyiydim bugün tetikledi günüm berbat geçti direk midemi etkiliyor ya sizler nasılsınız
Ara ara böyle olması normal ilaç kullanıyor musunuz anksiye ne kadar iyi olursanız olun ara ara dönuyo ama korkmayın geçer ben de ilacı azaltmistim hatta bitirme dozundaydim geri döndü yine yükselttim maalesef

Ara ara böyle olması normal ilaç kullanıyor musunuz anksiye ne kadar iyi olursanız olun ara ara dönuyo ama korkmayın geçer ben de ilacı azaltmistim hatta bitirme dozundaydim geri döndü yine yükselttim maalesef
İlaç kullanmıyorum canım ben ilaç korkusu var malesef 🥺

Bende cok iyidim ara ara geliyodu ama yinede iyidim gebelikle beraber nüksetti sanki.
Gebeliğe bağlı çarpıntı nefes darlığı yaşıyorum bu da panik atağımı tetikliyor bir şekilde sakinleşmeye çalışıyorum😕

Sadece bende var sanıyordum.Antidepresanlar başlangıçda aşırı sıkıntı yaptı.Zor bela yapmayan biriini bulduk.Onu kullanıyorum
Her ilaca karşı var bende canım 3 senedir bı yerim ağrısa Ağrı'da ölsem ağrı kesici dahi içmem antibiyotikten korkarım🥺 doktora gitsem serum verse neler var içinde sorarım değişik bir durum

Back
X