- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- 303
- Konu Sahibi JamesMoriarty
-
1 haftadır bu hastalığı araştırıyorum eğer kendisi veya çevresinde biri bu rahatsızlığa yakalandıysa bana yardım eder misiniz 3 haftadır uyku uyuyamıyorum hatta konu açmıştım korkuyorum diye karabasan geldiğini anladım artık sürekli dualar okudum muskalar derken o sıkıntıyı atlattım birazda olsa şuan tek sorunum hala uyuyamıyo olmak. O kadar çok uykum varki haftalardır geceleri 1 gram uyku girmiyor gözüme düşünmekten kendimi yiyorum herşeyi düşünüyorum takıntı yapıyorum sürekli kötü bişey olcak korkusu içindeyim kimseyi istemiyorum yanımda aşırı hassaslaştım herkesin bi lafına alınıyorum içime dert ediyorum ağlıyorum hepsine olmayacak şeyler düşünüp sabahlara kadar onun için ağlıyorum o kadar düşünüyorum ki geçen tuvalete girdim ve kendime geldiğimde 15 dkdır orda olduğumu fark ettim hiçbişey yapmadan oturuyorum ve bişeyler düşünmekten dalmışım ne düşündüğümü hatırlamıyorum sonra işimi bitirip çıktım ama çok şaşırdım bu halime her an gözlerim dolu her an tedirgin geziyorum kendime en ufak bi güvenim yok bu hastalığın belirtilerini araştırdıgımda çok şaşırdım kalp çarpıntısı diyordu benim sürekli ara ara gelen çarpıntılarım olur durduk yere terleme diyor sabahları hava sıcak olmamasına rağmen terli uyandığım hatta durduk yere buz gibi terlediğim olur zaten bikaç aydır mide sıkıntılarım var uykusuzluk hat safhada bugün psikiyatriye gittim doktorumun işi çıkmış bulamadım randevum iptal oldu kızlar sizce benim derdim ne bu hastalığımı yaşıyorum yoksa başka bişey mi ona göre tekrar bi randevu alıcam doktora
cnm bende de var anksiyete. yıllardır hem de. bahsettiğin şeyler anksiyete gibi görünüyor. sanki her an kötü bir şey olacakmış gibi bir huzursuzluk içimde. hani kötü bir şey olur da moralin bozulur ya, bende hep o duygu. bir yerden kritik bir haber bekliyormuşum gibi bi huzursuzluk. uykuya dalmada güçlük. konsantrasyon bozukluğu. çok düşünmek, karşımda biri varmış gibi içten içe konuşmak... bu tür belirtiler var bende. her şeyin en kötü sonucunu düşünüyorum. saçma olduğunu bile bile. yıllarca uyku ilacı kullandım. şimdi hamileyim içemiyorum. ama dr rapor verdi düşük tehtidi için. evde olunca daha rahatım. işe gitmek istemiyordum. kimseyi görmek istemiyorum. hep yalnız kalmak istiyorum. sadece eşim ailem falan, onun dışında genelde yalnız takılıyorum. eğer başlangıç ise geç olmadan dr a git. sonra düzeltmek zor oluyor. panik atağa çevirebilir.
Sen kendi halini zaten biliyorsun farkindasin icinde ezikligini yasiyor kendini sucluyor
cevrendekilerin zamanla yanindan kacacaklarinin korkularini yasiyorsun.
kisacasi sorununun farkindasin
daha da agirlasmadan mutlaka doktora git
kendine mesguliyet bul
evde yalniz kalip bir kenara cekilme
fazla kitap okuma televizyonda haber izleme
ailenle arkadaslarinla gezintiler yapmaya calis
mutlaka doktora git
ev doktorun varmi varsa ona anlat
o seni yönlendirecektir
Allah c.c sana da acil sifalar versin.
Peki sen yardım almadınmı canım bu hastalık için ilaç kullanmak yada terapi gibi nasıl dayandın ben dayanamıyorum bu halime bu büründüğüm kişiliğin tam tersi bir insandım şimdi böyle karamsar içten içe kendini yiyen biri oldum çevremdekileri bunun yüzünden kaybetmekten çok korkuyorum
umarım yardımcı olurum..
seni çok iyi anlıyorum.aynı sorunlar bendede vardı.iç sesimi susturamıyordum. ama ben norolojıye gıttım.psıkıyatrıst ılacları kullanmak yada psıkolaga gıdıp anlatmak ıstemedım.norolojık muayne oldum.doktorum muhtesem bır doktordu tedavım 6 ay surdu bana ıyılestın dedı ben uc ay daha kullandım bırdaha bu sorunları yasamamk ıcın.doktorumda azalta azalta kestı.suan cok ıyıyım arada bır yıne bunalım oluyorum ama eskısı kadar degılım.doktorum bana sorunlarını cok bırıktırmıssın demıstı.Allah yardımcın olsun zor bır donem ama bende bır norolojı uzmanına gorun sorunlarını ona anlat..sağlıklı gunler.geçmiş olsun
umarım yardımcı olurum..
seni çok iyi anlıyorum.aynı sorunlar bendede vardı.iç sesimi susturamıyordum. ama ben norolojıye gıttım.psıkıyatrıst ılacları kullanmak yada psıkolaga gıdıp anlatmak ıstemedım.norolojık muayne oldum.doktorum muhtesem bır doktordu tedavım 6 ay surdu bana ıyılestın dedı ben uc ay daha kullandım bırdaha bu sorunları yasamamk ıcın.doktorumda azalta azalta kestı.suan cok ıyıyım arada bır yıne bunalım oluyorum ama eskısı kadar degılım.doktorum bana sorunlarını cok bırıktırmıssın demıstı.Allah yardımcın olsun zor bır donem ama bende bır norolojı uzmanına gorun sorunlarını ona anlat..sağlıklı gunler.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?