- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- 303
- Konu Sahibi JamesMoriarty
1 haftadır bu hastalığı araştırıyorum eğer kendisi veya çevresinde biri bu rahatsızlığa yakalandıysa bana yardım eder misiniz 3 haftadır uyku uyuyamıyorum hatta konu açmıştım korkuyorum diye karabasan geldiğini anladım artık sürekli dualar okudum muskalar derken o sıkıntıyı atlattım birazda olsa şuan tek sorunum hala uyuyamıyo olmak. O kadar çok uykum varki haftalardır geceleri 1 gram uyku girmiyor gözüme düşünmekten kendimi yiyorum herşeyi düşünüyorum takıntı yapıyorum sürekli kötü bişey olcak korkusu içindeyim kimseyi istemiyorum yanımda aşırı hassaslaştım herkesin bi lafına alınıyorum içime dert ediyorum ağlıyorum hepsine olmayacak şeyler düşünüp sabahlara kadar onun için ağlıyorum o kadar düşünüyorum ki geçen tuvalete girdim ve kendime geldiğimde 15 dkdır orda olduğumu fark ettim hiçbişey yapmadan oturuyorum ve bişeyler düşünmekten dalmışım ne düşündüğümü hatırlamıyorum sonra işimi bitirip çıktım ama çok şaşırdım bu halime her an gözlerim dolu her an tedirgin geziyorum kendime en ufak bi güvenim yok bu hastalığın belirtilerini araştırdıgımda çok şaşırdım kalp çarpıntısı diyordu benim sürekli ara ara gelen çarpıntılarım olur durduk yere terleme diyor sabahları hava sıcak olmamasına rağmen terli uyandığım hatta durduk yere buz gibi terlediğim olur zaten bikaç aydır mide sıkıntılarım var uykusuzluk hat safhada bugün psikiyatriye gittim doktorumun işi çıkmış bulamadım randevum iptal oldu kızlar sizce benim derdim ne bu hastalığımı yaşıyorum yoksa başka bişey mi ona göre tekrar bi randevu alıcam doktora
Son düzenleme: