• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKSİYETE BOZUKLUĞU?

İnanılmaz Sırt göğüs ağrısı mide sorunları gaz sikismalari her an ölecek hissi korkusu karıncalanmalar baygınlık hissi net görememe kalp krizi geçirecek hissi bunları yaşıyor musunuz🥹
Malesef anksiyete bozukluğu veya diğer psikolojik sebepler bunlara neden oluyor, herkes yaşayacak diye birşey yok ama ben birebir bunları çok yaşadım

Tamamen psıkolojık yanı bırseye uzulmene ,sınırlenmene baglı degıl . Yani cok mutlu olmama gereken bır zamandada oluyor .. bence tek tedavısı dogru ılac kullanmak
Ama bıyerı yaparken baska yerlerı bozuyor
16 sene oldu bende anlamadım

Ama tavsıyem kan degerlerınıze baktırın genelde bıtamın eksıklıklerınde yada kansızlıkta daha cok oluyor

İnanılmaz Sırt göğüs ağrısı mide sorunları gaz sikismalari her an ölecek hissi korkusu karıncalanmalar baygınlık hissi net görememe kalp krizi geçirecek hissi bunları yaşıyor musunuz🥹
Geçmiş olsun karincalanmalar kolda bacakta başta da oluyor mu...? Bende de var anlattiklariniz

Back