- 12 Mart 2014
- 504
- 471
- 53
Kızlar anksiyete ve onun getirdiği bir fibromiyalji durumum çok yakın bir dostumla benden 5 6 yaş küçük ama olgun bir kızdır dertleştim,o ne ki ben neleri neleri takıyorum deyince inanamadım o kadar kotu sanırım,sizce doktora gitmeli mi git diyorum ağlıyor devamlı..
Kızın ağzından dinlediklerimi yazayım;
Kız hassas biri burcu da balık aynı benim de balık ordan anlıyorum onu,her şeye takıyor,her yaptığında hata arıyor,kendini suçluyor,acaba ben hata mı yaptım diye kendini suçluyor. Bu kızın staj yaptığı yerden abi dediği biri kıza mesaj atıyor,işte iltifat eder tarzda,arkadaşım da diyor ki zarf atıp emin olmak istediğim için anlayacak cümlelerle konuştum hani örneğin
f bugun çok çirkin hissediyorum kendimi deyip iltifat beklenir ya onun gibi. Benlik karşı tarafa hiç bir his yok ama bana ilgi gösterilmesi hoşuma gitti bozuntuya vermeden konuştum mesaj geldiğinde meraktan heyecan yapardım diyor ama bunların hepsini de olduğu her an kız sevgilisine haber ediyor bak X mesaj attı bende boyle boyle hislerden dolayı boyle yaptm diye,buna benzer kadınsı duygular işte. Kız oyle pişman ki ihanet mi ettim diyor o duygular beni adi biri yaptı diyor,çocuk çiçek alınca bile ben layık değilim alma demiş.. Arkadaşım merak heyecan ay mesaj atsa ne dicek merakı isteği kadınlarda olur hoşuna gitmiştir beğenilmek madem pişmansın yapmazsın bir daha fark edince diyorum,çocuktan ayrılmak istiyor ben vereceğin mutluluğa layık değilim diye,bir de olaylar olurken sevgilisinin yaşadığı hislerden sevgilisinin haberi hep var ve diyor ders olsun yapmazsın bir daha benım gözümde ihanet değil diyor kız kilo verdi alerji oldu değişik bir şey oldu ya ne desem ne yapsak artık kendine gelse uzun oldu kusura bakmayın kahroluyorum oyle gördükçe..
Kızın ağzından dinlediklerimi yazayım;
Kız hassas biri burcu da balık aynı benim de balık ordan anlıyorum onu,her şeye takıyor,her yaptığında hata arıyor,kendini suçluyor,acaba ben hata mı yaptım diye kendini suçluyor. Bu kızın staj yaptığı yerden abi dediği biri kıza mesaj atıyor,işte iltifat eder tarzda,arkadaşım da diyor ki zarf atıp emin olmak istediğim için anlayacak cümlelerle konuştum hani örneğin
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)