• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyate.. Göz seğirmesi

citlenbik7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. göz seğirmesi anksiyate hastalığımıdır bunu bılmek istiyorum.. yalnız okudugum belirtilere göre bir panik atak durumuymus.. ama ben asla kafama bişe takmam hiç bişeyden korkmam ölüm korkusu falanda yasamam.. bunlar panik atak belirtisiymiş bu belirtilerle birliktede göz seğirmeleri olabiliyomuş.. ama anlayamdım pek.. ben normal günlük haytta hiç derdim sıkıntım olmasa bile birden göz altlarım seğirmeye başlıyor dudaklarım kasılıyor.. bazen okadar neşeli konusurken çok mutluyum ozamn bile oluyor.. evde kendı kendıme gitar çalarken sarkı soylerkende oluyor.. ve karsımdakı insanlar hemen farkediyorr ... bunun nedeni nedir bilen veya basına gelen varmı.. bır tedavısı varmıı lütfen yardımcı olun...

stres ve uykusuzluk aşırı yorgunluk genelde yapabilir bende bu haller varken genelde gözüm seyrir...

Normal yaşanan göz seğirmesini karşındaki insan çok zor farkeder.. Sen gözlerimin altı diyorsun birde dudak kasılması.. Psikolojikte olabilir ama nörolojik bişeyde olabilir bence çok fazla oluyorsa mutlaka doktora gitmeni tavsiye ederim.. Nörolağa gitmelisin.. Birde ben yıllardır anksiyete hastasıyım.. İlk defa bu hastalıkta göz seyirmesi belirtisi olabileceğini senden duyuyorum..

Son düzenleme:
Bende anksiyete kişilik bozukluğu, panik atak rahatsızlığı geçirdim.Kalp çarpıntısı,Nefes alıp vermen düzensizleşir,ölecekmişim hissi olur. Ama göz seğirmesi yapmaz O bambaşka bir rahatsızlık.

cevaplarınız ıcın teşekkür edrim.. fakat ben önce böyle bişey basladıgında göz doktoruna göründüm çünkü hiç böyle şeyler bilmiyordum gözle ilgili bir rahatsızlık zannettim.. göz doktoru beni pskytrise gönderdi çünkü bu psikoljik birşey dedi.. pskytrsde bana bunun anksiyete bozuklugu oldugunu söyledi uzunca birde sohbet ettik.. bir tedavisi olmadıgını tamamen psikolojik oldugunu ve anksiyetenn böle arazlar verdiğini söyledii:26:

Bende anksiyete kişilik bozukluğu, panik atak rahatsızlığı geçirdim.Kalp çarpıntısı,Nefes alıp vermen düzensizleşir,ölecekmişim hissi olur. Ama göz seğirmesi yapmaz O bambaşka bir rahatsızlık.

peki bambaşka bir rahatsızlık derken bunu ne oldugunu biliyormusunuz? yani bu konu hakkında bir fikriniz var mı ?

sigara kullanıyorsan ondan da olabilir

benim akraba sigara kullanıyor ve senin dediğin şikayetler onda da var

bırakmıyorda :57:

Aynı sorun bende de vardı. Doktora gitiğinizde muhtemelen B vitamini yazacak. 1 sene boyunca sol gözüm seğiriyordu. Stresten kaynaklandığını düşünüyordum ancak işten ayrılıncada aynı sorun ara ara devam etti. Sonra toz halinde satılan ismik süremesini denedim. 1 haftada geçti. 4-5 aydır gözümde seyirme olmuyor.

canım ben panik ataklıyım evet doğru atak yaşadıktan sonra çeşitli yerlerimde seyrmeler meydana gelir özellikle gözümde.... seyirmeler çoğu zman üzüntüden de olabiliyo yada çok yorgumluktan bilgisayara fazla bakarsan mesela

Back