- 25 Temmuz 2009
- 252
- 24
Bu hastalığımın teşhisi Haziranda kondu.Ama sanırım 8-10yıldır varmış.Artık yürüyemeyince,belden sırttan sürekli yatmak zorunda kalınca,eklemlerde güç kaybı başlayınca,vb.ve birrrrr sürü belirtiyi yaşayıncaa vede tıpta çaresi olmafığını öğrenince alternatif tıbba yöneldim.
Saraçoğlunun çok küründen fayda görmüş biri olarak bide bunu araştırayım dedim.
Veeeee kürü kullanmaya başladığım ilk günlerde ağrılarım hafifledi.1 hafta içinde ayağa kalktım.2.haftada çok mutluydum.1 ayın sonunda dahada iyiydim.
Toplam 3 ay kullandım.Ancak aralarında 5 gün mola vardı.Ben ilk kürden sonra 1ay mola verdim.
Neyse buranın eski birr üyesi olarak bu mucizeyi AS hastası olan herkesin bilmesini uygulamasını istedim.
Şu an çok iyiyim.Hafif bir boyun ağrım var.1 kür daha tas tamam olacak sanırım.
Rabbim hepimize şifa versin.
Lütfen bi deneyin.Ancak aktardan kendiniz alıp yapmayın sakın.Saraçoğlu satış ofislerindenalın.
Saraçoğlunun çok küründen fayda görmüş biri olarak bide bunu araştırayım dedim.
Veeeee kürü kullanmaya başladığım ilk günlerde ağrılarım hafifledi.1 hafta içinde ayağa kalktım.2.haftada çok mutluydum.1 ayın sonunda dahada iyiydim.
Toplam 3 ay kullandım.Ancak aralarında 5 gün mola vardı.Ben ilk kürden sonra 1ay mola verdim.
Neyse buranın eski birr üyesi olarak bu mucizeyi AS hastası olan herkesin bilmesini uygulamasını istedim.
Şu an çok iyiyim.Hafif bir boyun ağrım var.1 kür daha tas tamam olacak sanırım.
Rabbim hepimize şifa versin.
Lütfen bi deneyin.Ancak aktardan kendiniz alıp yapmayın sakın.Saraçoğlu satış ofislerindenalın.