Ankilozan Spondilit(Halk dilinde İltihaplı Romatizma) lütfen bakar mısınız

Ahsen555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
7.496
8.201
198
29
Merhaba hanımlar daha 24 yaşındayım ve bu hastalıkla 22 23 lü yaşımda tanıştım. Tabiki gittiğim doktorlar bu tanıyı koymadı bel fıtığı dediler. Babam da bu hastalık var dememe rağmen bana kan testi falan yapmadılar. Neyse bugun öğrendim ki bu hastalık varmış ve ağrılarım ilerledi gündelik işlerimi yapamıyorum canım çok yanıyor ayrıca 3 yıldır çocuk istiyorum fakat olmadı bu hastalıkla bağlantısı olabilir mi doktora sormak aklıma gelmedi.bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkür ederim

Ahsen555 instagramda @glutensizdunyacom' a bakın. O hesabın sahibi de ak hastası. Hastalıkla ilgili deneyimlerini ve yeme düzenini paylaşıyor. Hesabı incelediğinde neden glutensizdunya olduğuny anlayacaksın. Allah şifalar versin

benim esimde aynı rahatsızlık var arada ciddi ağrıları var hayata kusuyor nerdeyse ama 3 ayda bir düzenli sülük ve hacamat çok hafifletti iyi geldi hatta anadan doğmuş gibi oldum mucize gibi der her seanstan sonra hamileliği bilemem ama bu geçmeyen birşey yaşamayı öğrenmek lazım bununla rabbim şifa versin hacamat ve sulugu deneyin dua edin banada

Teşekkür ederim instağram kullanmıyorum ama yakınımda olan birinden bakarım. Gerçekten hayatımı çok etkiledi klasik işlerimi bile yapamıyorum

Hacamat sülük aklımda benim de maddi açıdan dolayı gidememiştim. İnşallah gidebilirim. Eşiniz ilaç kullanıyor mu peki. Teşekkür ederim ayrıca yazdığınız için

Hacamat sülük aklımda benim de maddi açıdan dolayı gidememiştim. İnşallah gidebilirim. Eşiniz ilaç kullanıyor mu peki. Teşekkür ederim ayrıca yazdığınız için
ilaçları bıraktık biz düzenli sülük hacamat yapıyorum ben ona ağrısı baya az artık birde haftada bir yada iki yüzmeye gidiyor dr ilaç konusunu bize bıraktı ilerlemiyor siz kendi yaptıklarınızı devam edin yüksek ağrı olursa görüşelim dedi esimde yıllardır hem fıtığı ağrısı ile karıştırdı teşhis zor konulan bu hastalık maalesef en son hocaya çıktı kalemlerin açılmıyor göğüs kafesi ve kalça kemiğinde daralma olmuş zamanla ama şimdi biliyoruz hastalığı ve ona göre davranıyoruz ağır spor yok yürüyüş var düzenli günlük on km kadar yüzme var ki faydasını gördük ama hacamat ve sulukten sonra biiznillah ağrısı hemen kesildi hatta pandemi dönemi dişipaşa yapmıştı de gitti antibiyotik verdi ama eve geldi şişlik var ve duramıyor ben sülük atalım dedim kabul etmedi ki dış ağrısı en fenası sonra son noktaya geldi hadi at dedi o mucize hayvan hemen tuttu dış kökünü daha saniyeler içinde ağrı kesildi eşim hayret etti midesi çok bulandı haliyle ama üç aydır rahat çok şükür rabbimiz şifa niyetiyle yaratmış bizde faydalanalim ben kendim sadece aileme yapıyorum ama hastaneler yapıyor artık sülük hacamat işini lütfen korkmayın ve hayat kalitenizi yükseltir tekrar sifalar diliyorum sorunuz olursa yazabilirsiniz gecte olsa donerim

Herkese merhaba, rahatsızlığım için internette araştırma yaparken gördüm konu başlığını ve üye oldum. Bu rahatsızlıkla ilgili deneyimi olan arkadaşlardan rica etsem benimle bilgi paylaşırlar mı Benim ağrılarım henüz yeni 1,5 ay öncesinde 2 hafta süren şiddetli bel ağrım olmuştu, gece uyutmuyor uyuduğum zamanda uykudan uyandırıyor:/ ağrı sabit bir yerde değil çünkü. Omurilik çevresinde sırtta başlıyor belde şiddeti daha artıyor, kalça kemiğime oradan bacaklara yayılıyor. 2 hafta çektim kas spazmı dediler ilaçla geçti. 1 haftadır yine aynı problemi yaşıyorum bu sefer daha şiddetli, ne iştahım var, ishal oldum 4 gündür, ağrılar yine aynı şekilde sırt geneli, bel ve kalçada aşırı şiddetli.sağ bacağa baldıra kadar iniyor, bazen el ve ayakta karıncalanma oluyor. Romatizma için kan tahlili yapıldı yarın MR çekilecek. Acaba bu ağrıları yaşanlar var mı

Ben söylediğin ağrıları yaşıyordum bel fıtığı sorunum çıktı ameliyat da oldum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…