- 8 Aralık 2014
- 204
- 76
- 43
- 45
- Konu Sahibi OpDrGuncelOzturk
-
Dümdüz olmasın,ama yapay da durmasın.bence en güzeli doğal bir dolgunluk olması.Estetik operasyonlar kişiye özel operasyonlardır. Göğüs büyütme operasyonlarının da aynı şekilde kişiye özel olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kadın kendini ayna karşısında daha rahat hissedebilmek, dolgulu iç çamaşırı takmak zorunda olmamak için göğüs büyütme operasyonuna başvuruyor.
Eki Görüntüle 1374470
Diğer bir istek ise göğüslerin üst sınırının dolgun olup olmamasıdır. Doğal olmayan işlemlerde, yarım küre görüntüsü hakim olduğu için göğüslerin üst kısmındaki hat belirgin bir şekilde çıkabiliyor. Doğallık isteyen kadınlar bu hattın az dolgun olmasını veya hiç belirgin olmasını da istemeyebiliyor.
Sizin tercihiniz ne olurdu ; Dekolte bölgesinin dolgun mu, doğal mı olmasını isterdiniz ?
Şu korkumu bir yenebilsem. Dolgun olsun istiyorum acısını çıkarcam :)
Merhaba, korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Meme estetiği ciddi ama başarısı en yüksek estetik ameliyatlardan birisidir. Güvenin kendinize. Selamlar, sevgiler...
Düşünüyorum ama ağustos gibi. Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum tek başına üstünü değiştiremiyor kolunu oynatamıyorsun iki hafta diye okudum bir kaç yerde.
Doğal ama dolgun olması güzel olabilir diye düşünüyorum:) Güncel bey benim hiç meme dokum yok ama damla protez istemiyorum, yuvarlak konulması çok yapay bir görüntüye sebep olur mu?
Kişinin meme dokusunun azlığı kas altı dahi olsa protezi alttan hissetmesinde etkili midir yoksa protezin büyüklüğü ya da pürüzlü yüzey oluşundan mı kaynaklı ya da yanlış bir yerleşim den mi
çok istediğim ve bi okadarda tedirgin olduğum birşey silikon.en önemlisi yaşlandıktan sonra ne olur nasıl görünür :)) his kaybı olurmu..izi ne kadar belli olur.
son birşey daha sormak istiyorum.dokunduğumda sertlik hissedermiyim.doğallıktan ne kadar uzak.yada silikonların sıvı çeşidide varmıdır.yani sağa sola kayan birşey olmaz dimi :) ileride çocuk istersem çıkarttrmak zorunda kalırmıyım..Merhaba,
Kullanılan silikonun malzemesine ve kalitesine göre değişmektedir. Benim kullandığım silikonlar ömür boyu garantilidir ve kişiye özel sertifikaları vardır. Yani ömür boyu kalıcıdır. His kaybı yaşanmaz ve iz kalmaz.
Sevgiler...
Merhaba ben cesaret ederim amma velakin bu isin maddi boyutu nedir cok takintiliyim bu konuya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?