• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anketimize katılın :) - Göğüs Büyütme Estetiği - Tercihiniz Nedir ?

Göğüs Büyütme Operasyonunda, göğüs üst sınırının dolgun mu yoksa doğal mı olmasını isterdiniz ?

• Doğal.

• Dolgun.

• Kararsızım.

• Fikrim Yok.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

OpDrGuncelOzturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
204
76
43
45
Estetik operasyonlar kişiye özel operasyonlardır. Göğüs büyütme operasyonlarının da aynı şekilde kişiye özel olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kadın kendini ayna karşısında daha rahat hissedebilmek, dolgulu iç çamaşırı takmak zorunda olmamak için göğüs büyütme operasyonuna başvuruyor.

Untitled.png

Diğer bir istek ise göğüslerin üst sınırının dolgun olup olmamasıdır. Doğal olmayan işlemlerde, yarım küre görüntüsü hakim olduğu için göğüslerin üst kısmındaki hat belirgin bir şekilde çıkabiliyor. Doğallık isteyen kadınlar bu hattın az dolgun olmasını veya hiç belirgin olmasını da istemeyebiliyor.

Sizin tercihiniz ne olurdu ; Dekolte bölgesinin dolgun mu, doğal mı olmasını isterdiniz ?

Son düzenleme:
aslında silikon deynce ilk akla gelen dolgun ve iri memeler bundan dolayı ilk basta dogal olsun dyerek dokora gtmstm ama yapıldıktan snra o kdr ezyet cektgmi görnce keske brz aha dolgun olsayms illa dogal görnmesne geek yoktu diorum :D

Estetik operasyonlar kişiye özel operasyonlardır. Göğüs büyütme operasyonlarının da aynı şekilde kişiye özel olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kadın kendini ayna karşısında daha rahat hissedebilmek, dolgulu iç çamaşırı takmak zorunda olmamak için göğüs büyütme operasyonuna başvuruyor.

Eki Görüntüle 1374470

Diğer bir istek ise göğüslerin üst sınırının dolgun olup olmamasıdır. Doğal olmayan işlemlerde, yarım küre görüntüsü hakim olduğu için göğüslerin üst kısmındaki hat belirgin bir şekilde çıkabiliyor. Doğallık isteyen kadınlar bu hattın az dolgun olmasını veya hiç belirgin olmasını da istemeyebiliyor.

Sizin tercihiniz ne olurdu ; Dekolte bölgesinin dolgun mu, doğal mı olmasını isterdiniz ?
Dümdüz olmasın,ama yapay da durmasın.bence en güzeli doğal bir dolgunluk olması.

Merhaba, korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Meme estetiği ciddi ama başarısı en yüksek estetik ameliyatlardan birisidir. Güvenin kendinize. Selamlar, sevgiler...

Düşünüyorum ama ağustos gibi. Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum tek başına üstünü değiştiremiyor kolunu oynatamıyorsun iki hafta diye okudum bir kaç yerde.

Düşünüyorum ama ağustos gibi. Ameliyat sonrası ağrılardan korkuyorum tek başına üstünü değiştiremiyor kolunu oynatamıyorsun iki hafta diye okudum bir kaç yerde.

Merhaba, birkaç gün zorlanabilirsiniz doğru ama 2 hafta kadar uzun sürmez. Selamlar, sevgiler...

Doğal ama dolgun olması güzel olabilir diye düşünüyorum:) Güncel bey benim hiç meme dokum yok ama damla protez istemiyorum, yuvarlak konulması çok yapay bir görüntüye sebep olur mu?

Doğal ama dolgun olması güzel olabilir diye düşünüyorum:) Güncel bey benim hiç meme dokum yok ama damla protez istemiyorum, yuvarlak konulması çok yapay bir görüntüye sebep olur mu?

Merhaba, doğal görünmeme nedeni memenin şeklinden kaynaklanmaz, protezin boyutu ve yerleştirmedeki tecrübe önemlidir. Damla ya da yuvarlak olması doğal görünmesinde etkili olmaz. Sevgiyle kalın.

Benim ki bazen çok dolgun bazen çok dogal geliyor şimdiye kadar kimse anlamadı silikon olduğunu dolgun ve doğal olsun tabi ki :) Güncel Bey instagramda aktif olmanız çok güzel bi fotomu beğenmiştiniz ordan fark ettim. ..
Ağrı olayı bana mı has bilmiyorum meme de hiç ağrım olmamıştı hatta ameliyatı mı iptal oldu sanmıştım ama bacak için yağ enjeksiyonu olduğumda söve söve uyandım :) ilacı geç verdiler demek ki ..

Kişinin meme dokusunun azlığı kas altı dahi olsa protezi alttan hissetmesinde etkili midir yoksa protezin büyüklüğü ya da pürüzlü yüzey oluşundan mı kaynaklı ya da yanlış bir yerleşim den mi

Kişinin meme dokusunun azlığı kas altı dahi olsa protezi alttan hissetmesinde etkili midir yoksa protezin büyüklüğü ya da pürüzlü yüzey oluşundan mı kaynaklı ya da yanlış bir yerleşim den mi

Selam doğal bir his bırakır. Pürüzlü his bırakmaz. Kas altında daha da hissedilmez.

çok istediğim ve bi okadarda tedirgin olduğum birşey silikon.en önemlisi yaşlandıktan sonra ne olur nasıl görünür :)) his kaybı olurmu..izi ne kadar belli olur.

çok istediğim ve bi okadarda tedirgin olduğum birşey silikon.en önemlisi yaşlandıktan sonra ne olur nasıl görünür :)) his kaybı olurmu..izi ne kadar belli olur.

Merhaba,
Kullanılan silikonun malzemesine ve kalitesine göre değişmektedir. Benim kullandığım silikonlar ömür boyu garantilidir ve kişiye özel sertifikaları vardır. Yani ömür boyu kalıcıdır. His kaybı yaşanmaz ve iz kalmaz.
Sevgiler...

Keşke allah vergisi vücuduma orantılı olsaydı
Ama yoook:oops:
Ve keşke ameliyat olacak kadar cesur olsaydım :KK35:

Merhaba,
Kullanılan silikonun malzemesine ve kalitesine göre değişmektedir. Benim kullandığım silikonlar ömür boyu garantilidir ve kişiye özel sertifikaları vardır. Yani ömür boyu kalıcıdır. His kaybı yaşanmaz ve iz kalmaz.
Sevgiler...
son birşey daha sormak istiyorum.dokunduğumda sertlik hissedermiyim.doğallıktan ne kadar uzak.yada silikonların sıvı çeşidide varmıdır.yani sağa sola kayan birşey olmaz dimi :) ileride çocuk istersem çıkarttrmak zorunda kalırmıyım..

Merhaba ben cesaret ederim amma velakin bu isin maddi boyutu nedir cok takintiliyim bu konuya ben :KK14::KK43:

Back