- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
-
- Konu Sahibi beyazzkelebekk
evet haklısın Rüzgar ismini taşıyan çocukların çoğu hırçın aslında Çınar ve Çağan'a daha yakınım :)rüzgar koyma çocuk hırçın oluyor çınar engüzelii
Çağan ın da biraz söylenişi zor gibi o yüzden Çınar daha güzel geliyor banaevet haklısın Rüzgar ismini taşıyan çocukların çoğu hırçın aslında Çınar ve Çağan'a daha yakınım :)
Çınar'a doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz :)Çağan ın da biraz söylenişi zor gibi o yüzden Çınar daha güzel geliyor bana
Asrın Çınar'ı da olabilir :) :) Ama Asrın unisex :)kesinlikle Çınar eyyy gidi koca çınar :)
Evet Çağan'ı ben de son anda düşündüm ama söylenişi biraz zor olduğu için kararsız kaldımBen Cagan dedim. Daha az bulunan isimleri daha cok seviyorum tum cocuklara ayni isimler veriliyor...
Hem kucuk bir cocuga yakisir hem de buyuyunce de kullanir bu ismi.
Son zamanlarda kızlarda da aslında duyuyorum Çınar ismini ama tabi erkeğe daha çok yakışıyor.Kız isminde seçenek çokkk fazla zaten :) Çınar'ın anlamı zaten süper teşekkür ederim :)Oğlum olsaydı kesinlikle ben de Çınar koyacaktım. Harika bence. Çınar ağacı uzun seneler hatta yüzyıllarca ayakta kalır güçlüdür kuvvetlidir.
Aslında evet bir genelleme yapmak doğru değilRuzgar kuzenimin cocugunun ismi.cok akilli hicde hircin degil