Anket Anket: Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Almak İsteyeceğiniz Tek Şey Ne Olurdu

Anket: Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Almak İsteyeceğiniz Tek Şey Ne Olurdu

• Ankete Katılan
    47
duruma göre değişir eğer net olursa laptopumu alırdım eger net yoksa tlefonu alırdım şarjı bitmicekse hiç olmadı sevgilimi alırdım diyemicem sevgilim bile yok off offff

arkadaşlar soruda ıssız bi adaya demiyoki sorunun soruluşuna göre seçenekler sunulmuş ıssız ada diye belirtilmemiş olması o adada teknolojinin var olduğu düşüncesi uyandırıyo bende ve seçenekler arasında ailemden birisi (KIZIM) bulunmadığı için heran onlarla irtibat halinde olabilmek için laptop seçeneğini kullanıyorum gerçi cewaplara baktığımda laptop cep telefonu v.s. die cewap verenlere ıssız adada işe yaramayacağı mantığı kullanılmış ama eğer problem mantıksa mantığımı kullanıyorum ve sorunun ıssız ada die belirtilmediğini sölüyorummm

Sevgülümü alırdımlayhayhoy
Yanlız kalmıyım diye , korkarım ben karanlıktan evimde uzak bir adadauken helelayhayhoy

seçenekler arasında yok ama ben kocişimi almak isterdi..onsuz napayım telefonu makyaj çantamı...

Telefon ve laptopu alıp ne yapayım? Zaten en fazla bir iki güne şarjları bitecek. Adada elektrik varsa bilemem tabi. Haa elektrik sorununu diyelim ki çözdük, bakalım şebeke var mı, wireless var mı?
Ayna ve makyaj çantasına gelirsek... Ölüm kalım savaşı verirken bile güzel görünmeyi dert edecek kadar delirmem umarım.
Her türlü yerde uyumayı becerebildiğim için yatağı da es geçiyorum.

Bana en uygun şık; en sevdiğim oyuncağım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…