Anket Anket: Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Almak İsteyeceğiniz Tek Şey Ne Olurdu

Anket: Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Almak İsteyeceğiniz Tek Şey Ne Olurdu

• Ankete Katılan
    47

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Anket: Bir Adaya Düşseniz Yanınıza Almak İsteyeceğiniz Tek Şey Ne Olurdu

ıssız adada wıreless sıstemı yoktur sanırım bu yuzden laptopumu veya telefonumu almazdım yatagımı alırdım kumların ustunde yatmak ıstemem

ya bende sevgilimi alırdımm eğer sadece seçeneklerden sadece seçeck olursak o zamnda telefonumu alırdım.laptopumun kamerası varsa onu alırdım tabi

bende sevgilimi istiyom. napim gider şeyleri. ama listeye göre telefonumu alırdım.
yardım çagırmak lazım demi ama:1closedeyes:

internet baglantim varsa eger laptopumu.. hem sevdiklerimle gørusur hem netde dolanir hem muzik dinler hem tv izlerdim.. ama interner yoksa telefonla idare ederdik

laptopımı alırım.. dünyayla bağlantım kesilmez)ama net warsa tabii)

al bakalım ne olacak ıssız adada internette bulursun şarj için ceryanda bulursun neyse artık sehpa gibi kullanırsın laptopunu canımcım

sen ne alırdın? makyaj malzemlerini mii??
valla onu düşünüyorum telefon iyide onunda şarjı bitecek makyajı severim ama orada hayatta kalma mücadelesi vereceğim için yapamam bu listede en mantıklı yatağım bari rahat uyurum

şimdi söyle bir sorum olacak bu düşeceğim ada ıssız mı deil mi jeyyar
ıssızsa yemek alırdım yanıma eğer ıssız deilse yatagımı alırdım
kalabalık bi adada mutlaka yiyecek bişiler bulabilen biri olur dimi amaşakkıdı

yemeğini kendin temin edeceksin canımcım oradaki meyvaları toplayıp yiyebilirsin ava çıkabilirsin balık avlarsın başka çaren yok sen yine yatağını al bence

hiç kimseyi ve hiç bişey almazdım.. keşke bi şey olsada yolum düşse öyle bir adaya .. çok ihtiyacım var bunagamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…