• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu ankastrede kafam çok karıştı!

seinfeld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
176
3
96
İstanbul
Arkadaşlar yeni ev aldık.Mutfak ankastre olmak zorunda.Forumda okuduklarımdan sonra kalakaldım ne yapacağımı şaşırdım.En pahalısını almaya razıydım yeter ki ii olsun diye.Ama gördüğüm kadarıyla öazellikle temizlik konusunda büyük sorunlar yaşanıyor.Cam inox çelik bunların hepsiinin de temizlenmesi zormuş.E çalışıyoruz biz.2 çocuk var.Ben öyle durmadan bakım da yapamam.Günlük temizlikle birlikte pratik bi şekilde temizleyip geçmek isterim.Tecrübeli arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum.2 ya da 3 günüm var satın almak için.Model yazarsanız veya resim koyarsanız cok sevinirm.Valla cok sevaba girersiniz...

Son düzenleme:
Biz siemens aldık..çok memmunum..sildikten hemen sonra kuru bezle kurula ,iz kalmıyor,süngerin yeşil kısmını kesinlikle kullanma..zor lekeler için biraz su döküp bekle,sert bişeyle temizleme.ben öle yapıyorum..pahalılarına gerek yok..biz normal fiyatta bir set aldık peşin 1250 tl. almıştık 5.ayda..;)

Benim de senin gibi kafam karışık Siemens ile Bosch arasında kaldım ama siemens ağır basıyo bakalım.

Siemens japon,Bosh alman size kalmış,ikiside çok kaliteli..tereddüt etmeden alabilirsiniz arkadaşlar..

Back
X