• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre yardım

ZFYILMAZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
69
0
621
41
Kahramanmaraş
Yeni evimize dolap yaptırıyoruz alt kapaklar bambu üstler beyaz ankastre için ne renk önerirsiniz bide marka ne almalıyım sizce acil yardım

Bence de ocağı beyaz al. Bir de siyah camlı buzdolaplarının da beyazı var onları da düşünebilirsin. Dediğin renklere beyaz siyahdan daha çok yakışır. Benim ankastrem silveline. Kaliteli olduğunu düşünüyorum diğerlerine göre.

Bosch benimkiler. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4 yıllık evliyim, hepsinin bir sıkıntısı çıktı. Arçelik düşünebilirsin.

evimin resimlerine akarsan beyaz cam ankastreleri görebılırsın inanılmaz memnunum hem markasından hem de rengınden

benim ankastrem siyah temizliği zor kesnlikle tuz tanesi bile kendini gösteriyor ama ben her baktığımda mutlu oluyorum çok severek almıştım:)) bnmde diğer beyaz esyalarım gri fırın siyahlı grili ocak tamamen siyah kötü görünmüyor. fırın davlumbaz ocak olarak gecen sene 2500tl ye almıştım arcelikten şimdiye kadar bi sorun çıkmadı.
bide söylemeden geçmiyim çok sağlam ben cam olduğu için hemen zarar görür diye düşünüyodum dolabın en üst rafından iki tane kavanoz düşürdüm kavanozlar paramparca oldu ama ocak çizilmedi bile

Son düzenleme:
benim buzdolabım gri kötü durumu sence ... Bide markası neydi seninkinin

hayır durmaz olan şeyi değiştiremezsin ama bence gri yapma diğerlerini beyaz cam al temizliği inanılmaz rahat..inoks ocaktan ve siyah camdan çok şikayetçi arkadaşlarım ..hatta bende gördükten sonra alanlar da çok memnun mekappa diye bir marka fazla duyulmamıs ama ızgaralarını da döküm almıştım çok memnunum pişirmesinden ve fırınından da...reklama girmez umarım ..:26:

Back
X