Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Camın patlama olayı falan yok değil miSiyah ve inox önermem cok iz belli ediyor
Şuan vestel beyaz cam seti kullanıyorum
firinindan da çok memnunum
Hic basıma gelmedi ,yaşayanlar oldu mu bilmiyorumCamın patlama olayı falan yok değil mi
Yok canım zaten ısıya dayanıklı fırınların cami patliyor muCamın patlama olayı falan yok değil mi
Birkaç kullanıcı yorumu okumuştum denk geldim sorayim dedimHic basıma gelmedi ,yaşayanlar oldu mu bilmiyorum
Bazilarinda patlama olayı olmus sormak istedmYok canım zaten ısıya dayanıklı fırınların cami patliyor mu
Mutfak dolabimda tezgahımda beyaz nisanlim siyah istedi bende mutfakta ben olucam zaten temizliği vs kolay olsun güzel şık dursun istiyordum onuda kirmak istemedigim icin araştırmak istedim :)Siyah asla önermem beyaz cam cok güzel düşünmeden alabilir siniz temizliği çok kolay ve şık duruyor
Markası ne pekiBenimkiler de beyaz gayet şık duruyor temizlik açısından rahat ben takintiliyim biraz bu konuda
Bosch 6 aydır kullanıyorum gayet memnunumMarkası ne peki
Ahh çok şık duruyor gerçekten fırınıda atma şansınız var mıBosch 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum
Siyah ve inox önermem cok iz belli ediyor
Şuan vestel beyaz cam seti kullanıyorum
firinindan da çok memnunum
[/QUOTE
Merhaba Kızlar. Ben beyaz eşya olayını araştırırken Vestel'i bana çok övdüler. Ama eşimin kardeşinin evinde tam da o sırada Vestel ankastrenin beyaz camı patladı. Ve Vestel o anlamda kafamda hep soru işareti olarak kaldı.