Emel hanım merhaba.Yakın zamanda aldığım 7307 ankastre fırın,3701 ocak,8611 davlumbaz modelini öneririm.Fiyat olarak yaklaşık 3000 tl civarında olan bu setin en büyük özelliği ise katalitik panel sayesinde önceki yemeklerin kokusundan eser kalmıyor.Yaptığınız yemeği keyifle,tadını alarak yiyorsunuz.Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim Emel hanım,bu fiyata bu özelliklerle diğer x markalarda bulmanız imkansız.Çünkü çok araştırdım:) Kesinlikle Simfer öneririm.Çok memnunum.Ankastre set almayı düşünüyoruz hem uygun fiyatlı hem de sağlam bir ürün arıyoruz öneriniz var mı ?
Merhaba ben de ankastre set arayışındayım. Acaba önerdiğiniz ürünlerden hala memnun musunuz?Emel hanım merhaba.Yakın zamanda aldığım 7307 ankastre fırın,3701 ocak,8611 davlumbaz modelini öneririm.Fiyat olarak yaklaşık 3000 tl civarında olan bu setin en büyük özelliği ise katalitik panel sayesinde önceki yemeklerin kokusundan eser kalmıyor.Yaptığınız yemeği keyifle,tadını alarak yiyorsunuz.Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim Emel hanım,bu fiyata bu özelliklerle diğer x markalarda bulmanız imkansız.Çünkü çok araştırdım:) Kesinlikle Simfer öneririm.Çok memnunum.
Merhaba ben de ankastre set arayışındayım. Acaba önerdiğiniz ürünlerden hala memnun musunuz?
Ahh üyeliklerinin olmadığını yeni farkettimMerhaba,
Başlıktaki kişilerin artık üye olmamasından anlaşıldığı üzere bu bir reklam konusu olmuş :) Ama ben size kendi önerimi söyleyeyim. Temmuzda taşındığım evime Bosch marka ankastre set aldım hepsini öneririm ancak kesinlikle siyah cam ocak almayın. Temiz tutması zor.
Ahh üyeliklerinin olmadığını yeni farkettimaaa öyle mi model paylaşımı yapabilir misiniz aldıklarınızın:) aslında siyah cam düşünüyordum böyle diyince teredütte kaldım ayrıca cevap için de çok teşekkür ederim :))
Çok teşekkür ederim, hemen bakacağım. Maalesef beyaz uyumlu olmuyor o yüzden Siyah bakıyoruz. Öneri için teşekkür ederimTabi ki paylaşırım :)
fırınım bu
HBJ558YS0T Ankastre Fırın | Bosch Ev Aletleri TR
HBJ558YS0T Ankastre Fırın | Bosch Ev Aletleri TRwww.bosch-home.com.tr
Kek, pandispanya, baklava, yemek vs aklınıza geecek her sey pişti. Sorunsuz pişiriyor. Çift tepsiyi aynı anda kokusu karışmadan, alt üst edip yer değiştirme yapmadan pişiriyor çok memnunum.
ocağım da bu
POP6C6O90O Gazlı Ocak | Bosch Ev Aletleri TR
POP6C6O90O Gazlı Ocak | Bosch Ev Aletleri TRwww.bosch-home.com.tr
Cok güzel duruyor ama hem cam yüzeyi hem döküm plakaları temizliği ile uğraştırıyor. Mutfağınıza uyarsa beyaz cam bakın bence.
Çok teşekkür ederim, hemen bakacağım. Maalesef beyaz uyumlu olmuyor o yüzden Siyah bakıyoruz. Öneri için teşekkür ederim
Tavsiyenizi yazdım köşeye, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içino zaman nacizane şöyle bir şey daha söyleyeyim. Beni en cok uğraştıran döküm plakalar. Şimdi alacak olsam metal alırdım ki bulaşık makinesine de girsin. Tabi tercih sizin. Güzel günlerde kullanın şimdiden.