kızlar merhabalar. herkes mutfak resimlerini koymuş çok güzeller hepsi. biz de yeni ev aldık. mutfak dolapları ve tezgahını biz yaptırıcaz. ama beyaz eşyalar konusunda tereddütlüyüm. 4 yıllık evliyim fırınım bulaşık makinam buzdolabım hepsi beyaz ve solo. bosch tan almıştık. ama şimdi dolapları tezgahı hazır yaptıracakken ankastreye geçsek mi diyoruz. ama ben güzelim fırınıma üzülüyorum daha yeni gibi ve onu kaldırıp atıp ta ankastre koymak içime sinmiyor. ama bi yandan da gezdiğimiz dolapçılar hazır yeni yapılırken tezgahı bütün yaptırıp ankastre eşya koymanın daha mantıklı olduğunu söylüyolar. kararsız kaldım. var mı tavsiyesi olannnn ...
kesinlikle atmam zaten ama satmaya bile gönlüm razı değil. hani beyaz eşya kader işidir kimi iyisi çıkar yıllarca kullanırsınız, kimi de kötü çıkar 1 yıl geçmeden arıza verir. korkum ya ankastre alıp da memnun kalmazsam diye. bi de şimdilik zaten hepsini ankastreye çeviremem. durummumuz elvermez de sadece fırın ocak ve davlumbaz üçlüsü yapcaz galiba. fırını da olmazsa bi ihtiyaç sahibine vercem artık. ikinci el olarak satmaya gerek yok da. teşekkürler cevaplar için.
kesinlikle atmam zaten ama satmaya bile gönlüm razı değil. hani beyaz eşya kader işidir kimi iyisi çıkar yıllarca kullanırsınız, kimi de kötü çıkar 1 yıl geçmeden arıza verir. korkum ya ankastre alıp da memnun kalmazsam diye. bi de şimdilik zaten hepsini ankastreye çeviremem. durummumuz elvermez de sadece fırın ocak ve davlumbaz üçlüsü yapcaz galiba şimdilik. fırını da olmazsa bi ihtiyaç sahibine vercem artık. ikinci el olarak satmaya gerek yok da. teşekkürler cevaplar için.
Madem yeni bir mutfak yaptırıyorsunuz ve bütçeniz de beyaz eşyalarınızı yenilemeye uygunsa,eşyalarınızı ankastreye çevirip eskileri elden çıkarın.Çünkü mutfağınız yapılıp,yerleştiğinizde keşke yenileseydim diyeceksiniz,değişim yapmaya çalışacaksınız bu seferde o mutfağa yeni eşyalar uyarlamak neredeyse imkansız olacak.
kızlar merhabalar. herkes mutfak resimlerini koymuş çok güzeller hepsi. biz de yeni ev aldık. mutfak dolapları ve tezgahını biz yaptırıcaz. ama beyaz eşyalar konusunda tereddütlüyüm. 4 yıllık evliyim fırınım bulaşık makinam buzdolabım hepsi beyaz ve solo. bosch tan almıştık. ama şimdi dolapları tezgahı hazır yaptıracakken ankastreye geçsek mi diyoruz. ama ben güzelim fırınıma üzülüyorum daha yeni gibi ve onu kaldırıp atıp ta ankastre koymak içime sinmiyor. ama bi yandan da gezdiğimiz dolapçılar hazır yeni yapılırken tezgahı bütün yaptırıp ankastre eşya koymanın daha mantıklı olduğunu söylüyolar. kararsız kaldım. var mı tavsiyesi olannnn ...
Beyaz eşyalarından memnunsan değiştirme arkadaşın dediği gibi kapak taktırırsın. Biz mecburen aldık ankastreleri çünkü dolap tezgah takılmıştı ve ankastreye göre yapmışlar. Garanti süresi bile dolmamıştı fırınımın üzüldüm açıkçası. Hem boşuna masraf ama yine de seçim senin arkadaşım