Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Ankastre mi inox mu :(

merverose

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
43
1
298
34
Arkadaşlar yeni evimize geçeceğiz. Benim simfer mini firinim ve set ustu ocagim vardi. Ama firindan hic memnun kalmadim.simfer onermiyorum bu arada cami kirildi yerinden cikti iyi pisirmiyor kurutuyor. Gecen cami tamamen kirildi. Set ustu ocagim gaz kaciriyor. Yeni evimde ankastre set için uygun yer yok ama ben ankastre almak istiyorum bu arada aspiratör var evde. Alirsam davlumbaz almayacagim. Ne yapsam ki sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siemensin ankastre yeri olmayan kişiler için özel bir ahsap dolap tasarlayıp normal fırın ebatında bir firin yapmıs, daha sonra ankastre mutfagın oldugu zaman o gecmeli dolabından cıkartıyosun mutfagına yerlerine monte ettiriyosun:)

Evet onu biliyorum ama kullanisli olur mu ki acaba :/

benim taşındıgım evde ankastre set oldugu için alamadım ancak olmasaydı kesinlikle alırdım cunki cok kullanışlı her eve uyum saglayabiliyor

Termikel ankastre setleri tavsiye ederim biz evlenirken aldik sonra kv dmde aldi kismetse anneme de alicaz :) firini mukemmel pisiriyo ocagida davlumbazida cok kullanisli fiyatlarida cok uygun bakmanda fayda var :)

Termikel ankastre setleri tavsiye ederim biz evlenirken aldik sonra kv dmde aldi kismetse anneme de alicaz :) firini mukemmel pisiriyo ocagida davlumbazida cok kullanisli fiyatlarida cok uygun bakmanda fayda var :)

Termikeli ilk defa duydum ama bakacagim çok teşekkürler...

bızım ewde bosh setı var cok yenı ve ınox denılen malzemeden üretılmış oldugunu aylar sonra servis ğelince öğrendım.. cunku inoxta herseyı emme özelliği varmıs yanı atıorum tenceredekkı yemegı actın kapaktakı buhar damlasıda dusuyor ya o bile lek yapıor ve servısı cağırnca servis ücreti öduyorsun tuketıci hatası dıye ve sana onların önerdiği bir temizleyıci satıorlar 40 tl:) bence klasık fırın al en azından herzamn sildiğin ğibi silersin :)

Ben mutfağında o ahşap modülü koyacak yerin varsa, tavsiye ederim. Üstünü de sağlam bir malzeme ile kapattırır. Küçük ama Extra bir tezgahınolmuş olur. Bu arada termikel iyi bir marka. Silverline da tavsiye ederim. Hatta aynı şekilde mikrodalga fırınıda. üstlü altlı koyabilirseniz mantıklı olabilir. Fiyatları biraz daha tuzlu ama performansı da öyle.
Taşınırken Allah Kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…