- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
teşekkür ederim bakıcam şimdi modeline
fan ısıyı heryere yaymak için kullanılan bi sistem sanırım dimi
valla canım ben ankastre hakkında pek bilgi sahibi değilim kullanmadığım için...ama bu sitede uzun zamandır üyeyim ve hep duyuyorum mekappa diye bi türk malı...herkes çok memnun olduklarını yazmışlar..sen bilirsin ama bi araştır bu mekappa markasını derim ben kolay gelsin..evime yeni taşındım ankastre fırın, mikrodalga ve cam ocak almak istiyorum ama marka model ve özellikleri konusunda kararsızım.
mikrodalgayı çok önemsemiyorum, çok fonksiyonu olmasına gerek yok güvenilir olsun yeterli diyorum ama özellikle ocak ve fırın için endişeliyim.
cam ocak konusunda kullananlar memnun mu neye dikkat etmek gerekiyor, bu döküm olan ocak demirleri kullanışlı mı alırken neye dikkat etmeliyim, bir düz modeller var bir de cam ocağın kenarına çelik bir çerçeve çekmişler estetik açıdan güzel mi vs. vs. vs......
fırın konusunda özellikle önereceğiniz marka ve özellik olarak olmazsa olmaz dediğiniz durumlar neler lütfen kafam çok karışık
bunlar için 3000 liralık bir bütçe ayırdım ve marka olarak siemens, arçelik veya bosh düşünüyorum
ocağı siemensten seçemedim gazlı cam ocak düşünüyorum kullananlar lütfen bakıp geçmesin fikir belirtsin
yardım lütfeennnnn
şimdiden teşekkürler
Ben başka bir başlıkta daha yazdım burayada yazıyorum: Annem yaklaşık 2 yıldır icf kullanıyor cok övdüler satılan yerde aldık. Ama hic memnun değil. Ocak normal ocaklara gore daha gec ısıtıyor. Alevi daha az. Fırının arkası önü farklı ısıtıyor iyi bir pişirme sağlamıyor. Hic tavsiye etmiyorum kesinlikle almayın. Bide Fırının tan tarafı 6ay sonra paslandı. Ocağın garantisi dolunca elektrikli cakmağı bozuldu.peki dominox kullanan yada bu konuda fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?