Hamur İşleri ankastre fırında kek

Fırnındq aorun olabilir yada daha düşük bir ısıda dene.hangi marka?benimkinim yanındq kitqpcık vardı
bacım benimkindede var dominox ev sahibi yaptırmış ankastre mutfak fırını da çakma mı ne anlamdım gitti her yolu denedim acaba kalıbın her tarafını katı yağla yağlıyorum sönüyor hamur içinde onun etkisi var mıdır

Sanmam bende yağlıyprum.çözemedim sinir oldum şimdi valla.yapıcam ben bi yarın kafaya koydum.düşük ısıda denedin mi hiç?

Sanmam bende yağlıyprum.çözemedim sinir oldum şimdi valla.yapıcam ben bi yarın kafaya koydum.düşük ısıda denedin mi hiç?
evet evettt soğuk fırınıda bugün denedim aynı şu aliminyum tepsilerde yapayım eniyisi anam babam usülü:)

evet evettt soğuk fırınıda bugün denedim aynı şu aliminyum tepsilerde yapayım eniyisi anam babam usülü:)
Dene bakalım nasıl olucak ama ben tepside kek kalıbında silikon kalıpta hepsinde yaptım.pizza yaptım tavuk yqptım.sorun çıköadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…