• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon ankardaki iğneli epilasyon yaptıran bayanlar lütfen yardım :(

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
arkadaşlar iğneli epilasyon ve lazer epilasyon bölümlerini takip ediyorsanız benım madurıyetimi biliyorsunuzdur ben 18 seanstır lazer epilasyona gittim yüzümdeki tüyler için ama başlanmaması gerekıyormuş benım tüyler ayva tüyüydü artık bıkdım iğneliye geçmek istıyorum ama bı türlü sütten agzım yandığı için rast gele bır yere gidip başlayamıyorum memmun kaldığınız evet benım yuzlerim bıttı hiç de iz kalmadı dediğiniz ...........ankarada............bı yer varsa bana yardımcı olun. şimdide ilgilenen tüm arkadaşlara teşekür ediyorum. tüylerimin bittiği gün husisi dahul zurna tutup halay çekecegim :teytey: dünyanın en mutlu ınsanı ben olacam madurıyetımı anlayın bide yuz bölgesi yanii

bizim senle kıl açısından kader ortaklığımız var galiba :)

açacağım her başlığı benden evvel açmışsın canım
müsadenle ben de sahipleniyorum bu konuyu

evet hanımlar yardımlarınızı bekliyoruz

yalnız bazı forumlarda dikkatimi çeken şeyler oluyor. bir üye belli bir merkezi övmüş de durmuş. mesaj sayısına bakıyorum çok düşük ve nedense bütün mesajları aynı merkeze övgü yağdırmakla sınırlı:)

tavsiyeleri okurken buna da dikkat edelim, benzeri durum bu forumda da olmasın arkadaşlar

ankarada bildiğim bi merkez var iğneli yapan ama cesaret edip başlayamadım. yakın zamanda bi soracağım fiyat öğreneceğim yazarım buraya
sevgiler,

ya kızlar ben hacettepeye gitmeyi düşünüyorum..
burdaki nerdeyse tüm konuları okudum,lazerden memnun olmayan çok insan var,iğneli kesin çözüm diyor herkes..onda da iz kalma riski varmış ama hacettepe gibi bi yerde olmaz heralde o da...

bu aralar adet olucam sanırım,o geçtikten sonra gidip görüşmeyi düşünüyorum..

Hacettepe derken ?? ben hacettepede okuyorum seansa ankarada devam etmek için bir yer arıyordum ankarada fakat hacettepede böyle bir uygulama oduğunu burdan öğrendim :) randevuyu nerden, nasıl alabiliriz acaba ?

aynı dertten bende de var maalesef arkadaşlar :(
bende 2.5 senedir lazere gidiyorum. ayda bir çıkıyo bitmiş değil boyun bölgem daha da çoğaldı hatta orada yoktu bile :(
Ankara'da oturuyorum bende. Hacettepe'ye giden oldu mu? memnun olan var mı? yada başka önerebileceğini yer var mı?
bana da yardımcı olun lütfeeen...

kızlar hacettepe kozmetik bölümü biraz paracıdır.
iğneli epilasyon yapan kişi belki işinin ehlidir bu konuda ahkam kesemem -el beceresi ve tecrübe işi sonuçta kişisel özelliklerdir bunlar- ben bölüm olarak biraz fazlaca tamahkar olduklarını düşünüyorum.
-sağlık üzerine eğitim almış birisiyim bir çok hastene ve bölümle oldukça geniş çaplı ilişkilerim oldu gidip bir uygulama yaptırdığım için söylemiyorum bunu sağlık sektöründe olduğum için söylüyorum-
iğneli epilasyon tecrübem kısıtlı. Henüz iki seans gittim yüz için.ben güngür hanıma yaptırıyorum. iğneliden çıkıp işe gittiğim için buz kompresi filan uygulayamadım hiç ama şişme- iz gibi sıkıntım 2 seansta da olmadı. önerebilirim. ama tabi hacettepe hastanedir sonuçta oraya gidip memnun olan olursa/olmuşsa onu da dinlemek isterim. benim evime çok daha yakın açıkçası ben başta da dediğim gibi daha tuzlu olur diye istemedim.
şu anda dakikasına 1 lira veriyorum. randevu almakta da hiç sıkıntım olmadı hep aradığım günün ertesi gün için buldum -hafta içi sabah erken-

Back