• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'yı bilenler bi yardım :(

terliksihayvan

ben mi güzelim yoksa kafam mı?
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
54
10
98
mrb kızlar haftaya istanbuldan hızlı trenle ankaraya gitmem gerekiyor ama daha önce hiç gitmediğim bi yer :KK53: tren garından esenboğa havaalanına gitmeliyim.. otobüs minibüs aktarma falan en rahat nasıl giderim (taksi son çare) bilen bi deyiversin ya o_O

mrb kızlar haftaya istanbuldan hızlı trenle ankaraya gitmem gerekiyor ama daha önce hiç gitmediğim bi yer :KK53: tren garından esenboğa havaalanına gitmeliyim.. otobüs minibüs aktarma falan en rahat nasıl giderim (taksi son çare) bilen bi deyiversin ya o_O

Taksiye binme ;) ankarada oyle istanbuldaki kadar uygun fiyatli degil. Bir dunya para verirsin. eger valiziniz cok agir degilse garin karsisi genclik parki. O parkin arka tarafinda havas otobusleri kalkiyor. Netten bir kontrol edin isterseniz degistigini dusunmuyorum ama bir suprizle karsilasmayin. Haritadan da bakabilirsiniz oldukca yakin. Havas ile direkt ulasabilirsiniz.

Back