Ankaraya gelin gidecek olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Kızlar merhaba İstanbulda yaşıyorum. şuan nişanlıyım ve kısmet olursa Ankaraya gelin gideceğim.. Aramızda benim gibii ankara yolcusu olan kaderdaşlar ve arkadaşlar :29: varmı merak ediyorum hemde konuşup dertleşiriz diye açmak istedim konuyu.. :78:

Şimdiden gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.. :71:

Bu arada bu konudan açıldımı önceden bilmiyorum umarım açılmamıştırda ikinci kez açmış olmam

ben ben bennnnn varım :21::21: kısmetse Ankara yolcusuyum.ankara merkeze mi gidiceksin.

ben ben bennnnn varım :21::21: kısmetse Ankara yolcusuyum.ankara merkeze mi gidiceksin.

hoşgeldin kaderdaş :)) ben sincan fatih e gelin gideceğim canım ama sanırım eryamanda oturacağız. sen nereye gelin gideceksin. düğün tarihi bellimi?

canım ben erzurundan ankaraya gidicem kısmetse.haziran 19 düğün tarihim hayırlısıyla.bende elvankentte oturacam heralde ama tam bilmiyorum ankarayı.senin düğün ne zaman?

canım ben erzurundan ankaraya gidicem kısmetse.haziran 19 düğün tarihim hayırlısıyla.bende elvankentte oturacam heralde ama tam bilmiyorum ankarayı.senin düğün ne zaman?

hadi hayırlısı olsun canım sevindim senin adına bizim henüz tarihimiz belli değil askerde şuan mayısta gelecek inşallah.. Ama büyük ihtimal ekim in son haftasında olacak. bende ankarayı hiç bilmiyorum :))

kızlar hayırlı ugurlu olsun:nazar:mutluluklar
ben ankarada yasıyorum,buraya gelin gelecek arkadaşlar hgggggsinlerr
kafanıza takılan öğrenmek istediğiniz varsa sorunuz,elimden geldiğince bildiğim dogrultuda cevaplarım:16:

2 yıldır ankaradayım.fatihte çalışıorum.eryamanda oturuyorum.ankaraya alışmak kolay kızlar.hoşgeldiniz.......

2 yıldır ankaradayım.fatihte çalışıorum.eryamanda oturuyorum.ankaraya alışmak kolay kızlar.hoşgeldiniz.......

merhaba arzu, kısmetse bende eryamanda oturacağım sanırım.. ankaraya bi kaç kez geldim ben sevdim ankarayı şükür.. arzu fatih derken sincan fatihmi??

evet canım sincan fatih.zaten eryaman güzelkentteyim.fatihle aramızda 20 dk yürüme mesafesi var.

ankarad oturan bayanlar elvankent nasıl bir yer nişanlımın iş yeri güzergahında olduğu için evi ordan tuttuk ama nasıl güvenilir mi sakin mi nişanlım variyalı çalıştığı için gece işe gidip gelecek bi sıkıntı olur mu sokaklar nasıl güvenlimi sürekli aklıma takılıyo.yardım eener tşk ederimmm.bende üni.de okurken gelmiştim çok sevdim ozaman inşallah gelincede kolaylıkla alışırım.

ankarad oturan bayanlar elvankent nasıl bir yer nişanlımın iş yeri güzergahında olduğu için evi ordan tuttuk ama nasıl güvenilir mi sakin mi nişanlım variyalı çalıştığı için gece işe gidip gelecek bi sıkıntı olur mu sokaklar nasıl güvenlimi sürekli aklıma takılıyo.yardım eener tşk ederimmm.bende üni.de okurken gelmiştim çok sevdim ozaman inşallah gelincede kolaylıkla alışırım.

Oralar merkeze uzak yerler, ama nışanlının işi ordaymış, geliş gidişlerde sorun yaşamaz. Eryaman sakin, hep site ağırlıklı, sonradan yerleşim birimi olmuş bir yer. Sakin ve sessizdir bildiğim kadarıyla. Biz merkezde olduğumuz için, mümkün mertebe pek gitmeyiz o tarafa, bize çok uzak düşüyor.

evet kızlar.baya gerilerde kalmış başlığımız.ankarada yaşayanlar,yaşayacak olanlar.gelin burda buluşalım.belki bigün dışarda da buluşuruz:))::)

Back