Ankara'nın Göbeğinde İzdiham: Sarılmak 1 TL

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
57.236
2.910
523
İstanbul
Harçlıklarını çıkarmak için ilginç bir yöntem seçen kızlar fazla ilgiye gelemedi.

Ankara'da Sakarya Meydanı’nda iki genç kızın ellerindeki, ‘Sarılmak 1 TL’ ve ‘Dert dinlenir. Tabii ki 1 TL’ yazılı dövizler, görenleri şaşırttı.

FAZLA İLGİ GÖRÜNCE KAÇTILAR

Kısa sürede iki kızın etrafına toplanan kalabalıkta bulunanların bazıları 1 TL uzatarak, sarılmak istedi. Bazı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Bu sırada orta yaşlı bir kadın döviz açan kızlara, “Neden böyle yapıyorsunuz? Paraya ihtiyacınız varsa gidin çalışın. En kötü temizlik işi bulursunuz. Çok gençsiniz, bu davranış size yakışıyor mu?” diyerek tepki gösterdi. Kızlar ise “Harçlık çıkarmaya çalışıyoruz. Ne var bunda?” diye karşılık verdi. Sakarya Meydanı’nın hızla kalabalıklaşması ve bazı erkeklerin rahatsız etmesi sonucu iki kız çareyi kaçmakta buldu.

Kaynak: ensonhaber

Harclarını çıkarmak için çalışabilirlerdi işin fantazi kısmına kaçmışlar tabii böyle birşeye kim ilgisiz kalırdı ki ;

sarılmak 1 lira mıncıklanmak paha biçilemez...........

Son düzenleme:
Kendini Amsterdam'da felan zannetti heralde kızcağızlarTürkiye'de yapılır mı bu toplu tecavüze uğramadıklarına dua etsinler

Bir kadın kendini nasıl bu kadar düşürebilir..
Sarılmak 1 TL ise, 20 vereyim ........ derdim erkek olsam...
Şu anlık psikolojimle kadın halimle bile diyebilirim bilmiyorum..
Ayıp yahu..

Ahlak yoksunu zihinler, para icin onune gelen sarilacak.Zihniyete bak sen hele.

Hani begendigim sarilsa neyse:))

Ah ah ne gunlere kaldik.Herseyin adi para olmus.Bunlara sorsan hayalinizdeki meslek nedir?
Ne derler acaba.Calismayip kolay kolay sarilabilcek birsuru insan bulurlar ona ne suphe.Teyze guzel demis calisin diye.Ama islerine gelmemis.Harciligimizi cikariyoruz.Ilerde o markali canta, bu luks yat, su luks daire icinde harcliklarini cikaricaklar sanirsam..Dusundurucu bir haber.Genclik hic iyiye gitmiyor...

En son "sarılmak bedava" gibisinden bi kampanya vardı. 1 lira mı olmuş?

Yani şu habere ne diyebilirim ki? Güldüm. Komik... :)

Kendi çaplarında dalga geçmek istemişlerdir bence. Gerçeklik ihtimalini düşünmek istemiyorum bile.
Fazla büyüyüncede korkup kaçmışlardır.
En çok bu şeyleri yaparken ailesini düşünmeyenlere üzülüyorum.
Adam kızını okusun kimseye muhtac olmasın diye gönderir şehir dışına kızın eglencesine bak.
Öff öf.

Çok ayıp ya... bir kadın kendini asla düşürmemeli...
Resmen pazarlamak denir buna

dert dinlemek 3 tl miş biz kk da bevada dinleyip, bedava tavsiye bile veriyoruz

haber trajik komik tabii, kızlar yüzleride göstermişler üstelik, bedavaya sarılmak isteyenler olmaz umarım

Harçlık çıkarmak yöntemine bak.
Teyze ne kadar da doğru söylemiş.
Temizlik işi bulabilirlerdi.
Ya da en azından bi cafe'de part time iş bulabilirlerdi ama zor geldi heralde.

amaç dikkat çekmekti sanırım oldukça dikkat çekmişler.

nereye gidiyoruz biz böyle ... tövbe YARABBİ....

hayat kadını olma yolunda küçük bi adım atmışlar devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…