Ankaralılar yardım lütfen

datlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
32
1
merhaba kızlar incirliden armada avm ye nasıl gidebilirim yol konusunda pek bilgim yok yardım edebilirmisiniz lütfen..

Canım incirliden otobüse binip operadan 174 veya 121 nolu otobüse bin. Bunlar eskişehir yolundan gidiyor. Armadanın önünde inersin:KK34:

Merhaba arkadaslar ben sehir dısından ankarAya sınav ıcın gelıcem ilk kez ve hiç bilmiorum ankarayı.havalimanından gazi çiftliği anadolu lisesine nasıl gidebilirim bilen var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim.sınavın sabahında gelicem en kısa sürede ulaşmam lazım

Merhaba arkadaslar ben sehir dısından ankarAya sınav ıcın gelıcem ilk kez ve hiç bilmiorum ankarayı.havalimanından gazi çiftliği anadolu lisesine nasıl gidebilirim bilen var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim.sınavın sabahında gelicem en kısa sürede ulaşmam lazım
canım havalimqnından belediye otobüsleri var onlarla kızılaya in, kızılayda yanlış hatırlamıyorsam bakanlık önünde indiriyorlar, oradan eski ssk işhanı şimdiki çankaya belediyesi önüne yürü oradan 220-221 mavi renk özel halk otobüsüne bin gazi mahallesinde okulun adını yada gazi mustafa kemal devlet hastanesi önünde ineceğini söyle yardımcı olurlar. benim bildiğim en iyi yolbu. belki başkalrı da yardımcı olur.

Of cok karmasık gorundu sımdı gozume:)) acaba taksıyle gitsem dırek havalımanından cok yazar mı cok mu uzak havalımanı okul arası

Of cok karmasık gorundu sımdı gozume:)) acaba taksıyle gitsem dırek havalımanından cok yazar mı cok mu uzak havalımanı okul arası
Çoooookk yazar hemde. Karmaşık değil. Arkadaş doğru anlatmış. Kızılaya gelin çankaya belediyesi önünden 220 yada 221 numaralı otobüslere binin. Bu kadar. İneceğiniz yeri söylerseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Anladım cok tesekkur ederım.pekı otobuslere para vererek bınebılıyo muyuz bende ulasımla ılgılı bır kart da yok da:))

Bide bir sorum daha var uçağım 6.45de en gec 8bucukta indiğimi falan dusunsek sınav saat 10da.yetişebilir miyim

X