• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralılar bakabilir mi?:)

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.667
498
Merhaba, böyle bir konu nereye açılır bilemedim aslında ama buraya açtım en son bulamayınca.
Arkadaşlar ben bu adrese nasıl giderim? Kızılay'dan Sıhhıye'den tarif edebilen çıkarsa çok sevinirim:) Teşekkürler şimdiden..
adres.webp

https://www.google.com/maps/place/U...1s0x14d34fead36a1533:0x9bcd86c036df477a?hl=tr

Onun için gop otobüsüne bineceksiniz. O da tam olarak Güvenparkın oradaki durakların en baş durağından kalkar. Başbakanlığa giren yol vardır hani dolmuşların durduğu yere çıkan, oraya girmeden ana cadde üzerindeki durak. GOP otobüsleri dediğinizde gösterirler size oradan binin, muavine de papazın bağı derseniz indirir sizi.

Onun için gop otobüsüne bineceksiniz. O da tam olarak Güvenparkın oradaki durakların en baş durağından kalkar. Başbakanlığa giren yol vardır hani dolmuşların durduğu yere çıkan, oraya girmeden ana cadde üzerindeki durak. GOP otobüsleri dediğinizde gösterirler size oradan binin, muavine de papazın bağı derseniz indirir sizi.
çooook sağol :KK49::KK49:

Sag saglim gidip geldiğine cok sevindim canim konunu hatirladim direk girdim baktim sana. Off off :(

Back
X