Ankarali Namik ///Babam Sag Olsaydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
bscap0001ng3bs7fi7.jpg

Yıllardır satış listelerinde büyük satışlarla üst sıralarda yer alan Ankaralı Namık'ın yeni albümü "Babam Sağ Olsaydı" Avrupa Müzik etiketiyle 17 Aralık Pazartesi günü müzik marketlerdeki yerini aldı. Bugüne kadar yaptığı hareketli şarkılarla insanları eğlendiren Ankaralı Namık, "Babam Sağ Olsaydı" albümüyle bambaşka bir yanını ortaya çıkaracak ve dinleyen herkesi ağlatacak...

Albümle aynı adı taşıyan "Babam Sağ Olsaydı" parçasını albüme alınma hikâyesi ise oldukça ilginç. Gece rüyasında babasının vefat ettiğini gören sanatçı akşam bir yerde arkadaşları ile otururken bu şarkıyı duymuş ve çok etkilenmiş hemen şarkının içerisine bir şiir yazan Ankaralı Namık: "Gece rüyamda babamın vefat ettiğini görmem üzerine bu şarkıyı duymam beni çok etkiledi, bunun bir tesadüf olmadığına inandım. Bu rüyayı gördükten sonra gerçekten de babam olmasaydı neler olurdu, başımıza neler gelirdi diye çok düşündüm. Bu rüyadan sonra babamın ve ailemin değerini daha çok anladım ve bu şarkıyı babama ve babası olmayan herkese ithaf ediyorum." dedi.

11 şarkının yer aldığı "Babam Sağ Olsaydı" albümünde 6 şarkının söz ve müziği kendisine ait. Albümün ilk video klibi önümüzdeki günlerde albümle aynı adı taşıyan "Babam Sağ Olsaydı" adlı parçaya çekilecek...

Back