Ankarali hamislerin dikkatine

anlamadığım sanki hastanenin birebir çalışanıymış gibi yok suçalamadır
açıklığa kavuşulur deniyo
oldum olası iyi şeyler duymadım
siz bilirsiniz

anlamadığım sanki hastanenin birebir çalışanıymış gibi yok suçalamadır
açıklığa kavuşulur deniyo
oldum olası iyi şeyler duymadım
siz bilirsiniz

canım sözün banaydı heralde ama bırak calısanı olmayı ankaraya gıtmıslığim yok :)) hayır sadece yönetıcının acıklamalarını dünledım ve belkı suclamada olabılır dedım.sonucda 2 ıhtımal var ve orda gunde onlarca cocuk doguyor.sonucda hamılelerde bu durumdan olumsuz etkılenıyor.yazdıklarımı tekrar dıkkatlı okursan ne demek istedıgımı anlarsın canım. ama ihmalde varsa acıga cıkacaktır dedım zaten ve tekrar söylüyorum haberlerı izlerken içim acıdı aglamaktan bı hal kaldım dünaksam.eger gercekten ölüm sebeblerı enfeksıyonsa en agır şekılde cezalandırılmalılar bencede

canım benim arkadaşım orda bebeği karnında öldüğü için ölü doğum yaptı ve neler çektiğini ne muameleyi ve bundan öncede riskli gruptaydı nasıl olduğunu bi anlatsın
ve kimle konuştuysam aman aman dedi
ve izlerken ağladım inan ihmalkarlık yaptıkları bu devlet özel mantığını hele hiç anlamıyorum

ve bu olaylar oluncada sinirlerim zıpladı
kastetmek istediğm sen değilsin
genel daha öncede çıkıp en iyi hastane diyenler oldu
diyorum herkesin memnuniyeti farklıdır herkes nasıl isterse
sevgiler

telaslandırılıyor dıye haberlerı kastetmıstım neyse yazdıklarım cok yalnıs anlasılmıs,yok hastane calısanıymısmıyım falan filan.dun hamıle bı arkadasla konustuk ve nıyetım sadece fazla telaslanıp bebegınıde strese sokmamasıydı.ve onun gıbı onlarca hamıle haberle sarsıldı dogal olarak.neyse arkadaslar inşallah butun hamıleler hayırlısıyla dogurur ve bebklerını kucaklarına alırlar :Saruboceq:

arkadasın için cok üzüldüm canım valla hastane özelmı degılmı onu bıle bılmıyorum yanı.sadece dünya standartlarında bı hastane dıye duymustum ve ordakı cihazların türkıye hıcbır hastanede olmadıgını bılıyorum okadar.ama dedıgım gibi dünaksam cok agladım yanı o minicik canlara.ve üzüldügüm bir noktada bebegının ölüsünü bile alamaya gelmeyenlerdı.inanamadım duyunca,o minicik bedenlerı kımsesızler mezarına yollamaya nasıl içleri el verdı bılmıyorum senağlamasenağlama neyse canım öpüyorum sevgiyle kal a.s.

sende haklısın tabi
yazık neme lazım kadınlar hamiş
Allah korusun

eveeet fatihin bağkura fiyatlarını öğrendimm
yeni doğan ünitesi var
normal 1100 ytl ağrısız 1300 ytl
sezeryan 1600-1800
muayene ücretleri asistanlar 15
yrd doç dok.40ytl
prof 100ytl
başkenti araştırıyorum bakalım

sadecemuayene ücretlerini öğrendim
hoca 144 ytl
uzman 18 ytl
tahlillerden %30 fark alıyorlar
doğum ne kadar bilimiyorum ama bunlar bağkur fiyatları

ya canım onuda sordum ama doğuma girmek için 2000$ istediler
özgür deren ve lütfi önderoğlu
hele lütfi muayene ücreti 250 ytl istedi

yani o daha pahalı ama ben sanırım fatih hastanesinde doğum yaparım

sağol Asortie araştırmaların için.fatih te güzel diyorlar.benim geçen hafta kuzenim lokman hekimde sezeryan oldu.sende oraya git diyor illa.ama ben normal doğum istiyorum.acaba sezeryan olduğu için mi ilgi fazlaydı bilemiyorum tabi.sonuçta tam donanımlı bir hastane gibi olurmu bu da ayrı bi konu şimdi.sonuçta toplam iki uzman var.offfffffff kafam karıştı yine:uhm:

Kizlar ben etlik doğumevinde yattim 3 gün inanilmaz memnun kaldim.kürtaj odasindan hatirladiğimi anlatayim...2 kişi 2 kişi aliyorlar odaya arada perdeler var ben 2.dim yandaki kadincağiz kürtaj oldu ve kadin ilk başta anesteziyi kabul etmedi biraz dozunu artirdilar tabi ayilmasida zor oldu.ama sesleri çok net duyuyordum bayana ismini soruyorlardi ben hemen atladim ismini söyledim baygin olmasina rağmen hemşire kiz: Ablacim, hatice hanim, canim diye resmen dil döküyordu ankarada zekai tahir ilk sirada demelerine rağmen ödül alan hastane etlik doğumevidir. Gerek drlarin ilgisi gerek hemşireler belkide erken gebelik servisi böyledir ama doğum yapan arkadaşimda memnun olduğunu söyledi herkese hayirli doğumlar........

CNM GÜNDÜZ İÇİN LOKMAN HEKİM HASTANESİ HAKKINDA BENDE İYİ DUYDUM AMA GECE EKİBİ İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEYECEĞİM. AMERİKAN ZÜPPESİ DİYE Bİ TABİR VARYA AYNI ÖYLE BEN ORDA CANIMLA UĞRAŞIYORUM ACABA BEBEĞİME BİŞEYMİ OLDU DİYE (ASİSTANMIDIR NEDİR AĞZINI GÖZÜNÜ Bİ TUHAF YAPARAK) BANA VERİLEN DİREK CEVAP IMMM EEE "ÖLÜ BU BEBEK YA " CÜMLE BEYNİME İŞLEDİ EŞİM OLDUĞU YERE YIĞILDI KALDI.BENİ ÇOK OLUMSUZ ETKİLEDİ VE AÇIKCASI TEKRAR HAMİLE KALMAYA KORKUYORUM. KENDİ DR MA GİTTİM İNANMAK İSTEMEDİM ONLARA ÇOK LAÇKALARDI. KENDİ DOKTORUM BENİMLE AĞLADI RESMEN GÖZLERİ DOLU DOLUYDU ANLATIRKEN ÜZÜLME DİYEE...klava:

bu lokman hekimde yeni doğan ünitesi var mı onuda dikkate alın kızlar

kızlar ben daha 1ay önce normal doğum yaptıma.s. Gazide,çook memnun kaldım,bu benim ikinci bebeim,ilki büyük doğumda doğurdum bir daha hamile kalmaktan tovbe ettimsenağlama,4yıl geçti eşim beni ikna etti ikinciye:CüvCüv:,gazide dr lar çok ilgileniyorlar ve iyi davranıyorlar,sanki özel doğum yapıyormuş gibi hissedyorsunuz:1hug:,tuvaletler temiz,odalar da,benim ilk oğulum büyük doğumda oldu ve neler ben çektim o doğumda neler dr lar küfrediyorlar hastalaraklava:,odalar ve tuvaletler pis,bir de ben o doğum özel yaptırdım,özel odanın parası ödedik ama özel oda 11kişilik onların anlamında:uhm:,bir de zorla kağıdı imzalamayı kakışıyorlar hastane hiç bir şey için sorunlu değil,ben imzalamadım çok ilaç verdiniz net düşünemıyorum dedim eşime verin o gerekirse imza atsın ,her neyse çok teşekür ediyorum gazi hastanenin dr lara bir daha,herkeze de tavsiye ediyorum,kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…