canım etlikte ki hastaneyi de önermediler ama en son çare oraya gidebilirsin
allah yardımcın olsun bende harıl harıl doğum yapacak hastane arıyorum:uhm:
ya başkent olacak sanırım ya da fatih üniversitesi hastanesi bakalım[/QU
Ben yeniyim aranızda öncelikle herkese selamlar.asortie başkent veya fatih hastanesi demişsin bende hastane ismi araştırıyordum.ama her kafadan bir ses çıkıyor birde bu bebek ölümleri üstüne tuz biber oldu.kafam çok karışık fisfisfis. başkentte dr ismi verebilirmisin?veya devamlı gittiğin bir dr varsa fatih hastaneside olur.
canım şu an ikisinde araştırmadayım daha gitmiyorum onlara
görüşme yapayım ne kadar istiyorlar falan ona göre karar vericez eşimle:teselli:
anlamadığım sanki hastanenin birebir çalışanıymış gibi yok suçalamadır
açıklığa kavuşulur deniyo
oldum olası iyi şeyler duymadım
siz bilirsiniz
bu haberi hamileler telas yapsin diye degil iyi arastirsin diye ekledim..telasa sebebeiyet verdiysem affola..rahat olun kizlar orda ablam 2 kere dogum yapti ama iyi bir hastanede olsa suan ki durumu sebebiyle sorunlu olabilir..ankara büyük bir sehir ve alternatifiniz var..ve bu haber dogru olsada eminim gecici bir sürectir bunca haberden sonra daha cok önlem alinir ve daha dikkatli olunur..
canım benim arkadaşım orda bebeği karnında öldüğü için ölü doğum yaptı ve neler çektiğini ne muameleyi ve bundan öncede riskli gruptaydı nasıl olduğunu bi anlatsın
ve kimle konuştuysam aman aman dedi
ve izlerken ağladım inan ihmalkarlık yaptıkları bu devlet özel mantığını hele hiç anlamıyorum
ve bu olaylar oluncada sinirlerim zıpladı
kastetmek istediğm sen değilsin
genel daha öncede çıkıp en iyi hastane diyenler oldu
diyorum herkesin memnuniyeti farklıdır herkes nasıl isterse
sevgiler
sağol Asortie araştırmaların için.fatih te güzel diyorlar.benim geçen hafta kuzenim lokman hekimde sezeryan oldu.sende oraya git diyor illa.ama ben normal doğum istiyorum.acaba sezeryan olduğu için mi ilgi fazlaydı bilemiyorum tabi.sonuçta tam donanımlı bir hastane gibi olurmu bu da ayrı bi konu şimdi.sonuçta toplam iki uzman var.offfffffff kafam karıştı yine:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?