• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı Bayanlar (Olgunlaşma Enstitüsü)

purplegirl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
69
11
298
Hatay
Ankarada yaşayan arkadaşlar.Ben Ankaraya yeni taşındım.Ve 30 lu yaşlardayım.Sıhhiyede adalet sarayı karşısındaki olgunlaşma entitüsü yaş farkı olmaksızın 2 yıllık mükemmel iş garantili işkur kapsamında öğrenciler yetiştiriyor.Ayrıca kendi işyerinizi ve ofisinizi oluşturacak eğitimi alıyorsunuz.İlgi inanılmaz.Benim başvurduğum bölüm 3 kişide kaldı kuyumculuk teknolojileri.Bu bölüm mükemmel bir bölüm.yeter sayı 15 sanırım.Kimsenin haberi olmadığı için konu açıp bilmek isteyenler olur diye düşündüm.
Diğer bölümlerde harika.Bölümlere internet sitesinden yada direkt gidip yetkililerden bilgi alabiliyorsunuz.İnsanlar neyi kaçırdığını bilmiyor.Lütfen bu hafta başvurular için son.Kadroyu dolduralım.
Kuyumculuk öğrenip evde kendi tasarımlarımı yapmak istiyorum.Anlaşıp bir yerlerede tasarım yapılabilir.Sevgiler...

Canım ben şimdi gördüm mesajını. Hemen siteye girip baktım. Keşke 3-4 yıl önce keşfetseymişim:/

Back