• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'lı bayanlar bi bakabilir misiniz?

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Kızlar bu pazar günü birlik Ankara'ya gitcem nişanlımın yanına, damatlık bakmak istiyorum gitmişken
sorum şu:
Damatlık bakabileceğim mağazaların yoğun olduğu yer neresi yollarda vakit kaybetmek istemiyorum.
mesela en az 4 mağazacı olan bi avm falan olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim.:16:

Kızlar bu pazar günü birlik Ankara'ya gitcem nişanlımın yanına, damatlık bakmak istiyorum gitmişken
sorum şu:
Damatlık bakabileceğim mağazaların yoğun olduğu yer neresi yollarda vakit kaybetmek istemiyorum.
mesela en az 4 mağazacı olan bi avm falan olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim.:16:

Fiyat aralığınız nedir?

cepa avmye giderseniz rahatlıkla alabilirsiniz
ankamallde ise biraz daha uygun fiyatlı mağazalar var cepaya göre :31:
ankarada tüm avmlerde en az 4 mağaza bulabilirsiniz dert etmeyin ama bu ikisi tavsiyem :34:

Kızılay avm ,Armada avm,Ankamall avm,optimum avm,panaroma avm,cepa avm,acity avm... Kızılay vakko ,damat tween mağazaları...

Kızılay ve ulus samanpazarında vardı. ama bende avmlerden almayı düşünüyorum ama böyle outlet olan bi avm'Den

Back