Ankaralı arkadaşlar doktorumu değiştirecem galiba yardım

gnlcan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
61
3
52
arkadaşlar 18 haftalık hamileyim 100 yıl hastanesinde bir dr gidiyorum ama kulupteki arkadaşların yazdıklarını okudukça dr kızıyorum ben bir çok bilgiyi bu kulupten öğreniyorum dr bana bir şey anlatmıyor soruncada geçiştiriyor bana doktorlarınızı ve ödediğiniz ücretleri yazarmısınız mesela bir örnek ultrason cd lerini sizmi sorup istiyorsunuz dr mu sizi yönlendiriyor

canım ben gazi üniversitesine gidiyorum.dr doçent .145 tl veriyorum onuda her gittiğimde istemez.sadece çok kalabalık oluyor.sonuç göstermeye gittiğimde sorabiliyorum ancak ama çok ilgilidir.herşeyine bakar bebeğin annenin.cd yide ayrıntılıda veriyorlar canım.ormal ultr.çıktısında değil.ayrınıtılıyıda benim kasımda var.dr hastanede yapıccak sağolsun.renkli değil ama cd alabilicem.yoksa dışarıda çok pahalı.eyüp ekiciyi duydunmu bilmiyorum o var mesela 360 tl istiyormuş.

canım ben gazi üniversitesine gidiyorum.dr doçent .145 tl veriyorum onuda her gittiğimde istemez.sadece çok kalabalık oluyor.sonuç göstermeye gittiğimde sorabiliyorum ancak ama çok ilgilidir.herşeyine bakar bebeğin annenin.cd yide ayrıntılıda veriyorlar canım.ormal ultr.çıktısında değil.ayrınıtılıyıda benim kasımda var.dr hastanede yapıccak sağolsun.renkli değil ama cd alabilicem.yoksa dışarıda çok pahalı.eyüp ekiciyi duydunmu bilmiyorum o var mesela 360 tl istiyormuş.

Canım eyüp ekici 260 ytl ye bakıyor cd vermiyor.Resimlerini veriyor birde 1 sayfalık bebekle ilgili rapor veriyor...

merhaba, ben de DOÇ. DR. NURİ DANIŞMAN a gidiyroum zekai tahir in doktoru, elindeki ultrason cihazı ankadaradki en iyilerden ücreti biraz çok 280 tl ama değer diye düşünüyorum , ultrason un cd sini vermedi , istemedim ama her konuda ne zaman istersem bilgi veriyor ben biraz pimpirikliyim sanırım:) tel açıp soruyorum üşenmiyor :) Eyüp ekici dediğiniz kişi benim bildiğim kadarıyla radyoloji uzmanı sadece yani ayrıntılı ultrason a bakıyor bana onun yerine adını şimdi hatırlayamadığım sanırım mustafa ... bey die birisi o daha uzun süre bakıyormuş 45 dk falan inceliyormuş - ama nuri bey in ultrasonu da çok iyi olduğu için ben sadece nuri bey e ayrıntılıya gidiyorum o kadar..bende de resimlerini veriyor ayrınlılı raporunu veriyor .

X