öncelikle başlık altında alakasız bi paylaşım diyebilirsiniz kusura bakmayın nerde sorcağımı bilemedim. ağustosta ankaraya gelcez, ve de koru otelde indirim var diye yer ayırtcaz. sorun şu ki araba yok ve de ulaşım zor mu olur. adresi Çankaya, Kuleli Sk diye geçiyor. kızılaya çok mu uzak,kızılaydan dolmuş var mı. otobüsle kaç dakika sürer. yada dolmuş var mı. kolej en yakın metro durağıymış. ordan nasıl ulaşabilirim. ordan dolmuş var mıdır. yada taksiye binsem çok mu tutar. bi yardımcı olursanız çok mutlu olcam:44:
not: işim için kızılaya inmem şart, o yüzden otelden kızılaya ulaşımı öğrenmem önemli
mapsten hesapladım kuleli sokak kızılay meydanına 4-5 km yapıyor. taksi açılış ücreti 2.7 km de 3 lira dersek maksimum 20 liraya taksiyle kızılaya gidebiliyorsunuz. aslında 10-15 yazar. taksiyle 5-10 dakkada kızılaydasınız ama otobüs kaç dk da gelir bilmiyorum. ayrıca kolej metrosu dediğiniz şey kızılayın dibi. yani koleje kadar gidip metroya binmenize gerek yok. kalacağınız yer tarafında metro yok. kolejden kızılay yürüyerek 5 dk. 500-600 mt. kuleli sokak yakınında da büyük caddeler var bir büfeye sorsanız kızılay otobüsünün geçtiği yeri tarif eder hemen.
anladımmm, otelin için tunalıya yürüme mesafesinde demiş. merkezi bi yerde denilmiş. kızılayla 5 km mesafe çok deimiş. teşekkür ederim yardımınız için:)