Ankaralı 2010 mart anneleri buluşuyoorrrrr....

dila06

nazlıyım çok nazlııııı
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
2.120
1
Evet arkadaşlar doğuma az kaldı malum...Ankaralı çıtır anneler bir türlü organizasyonu ayarlayıpta buluşamadık ya hastalık oldu ya aksilik...
bu sefer şeytanın bacağını kırıyoruz diye düşünüyorum(dilerim kar yağmazda bizim bacaklar kırılmaz) delikafaduldendelikafadulden
eveettt buluşma yerini saatini bir iki arkadaşla kesinleştirdik ama başka gelmek isteyen olursa başımızın üstünde yeri var diyorum...
buluşma 9 ocak cumartesi günü saat 12 de armadada gerçekleşecek...
kesin gelecek olanlar
1-dila 06
2-simenay
3-fty
4-sinpac (kaçabilirse)
şimdilik durumlar böyle hadi bakalım resimleride eklemek nasib ola inşallaahhhhh...

Sular idaresinden aradım ama toplantıdaymışsın, telefonumu aldın...

kızlar benim doktor randevum var 11 12 arası doktor alttan muayene nstye filan bağlamazsa saatinde alırsa beni bende gelirim eşim götürüm seni dedi buluşma kaça kadar sürecek neler yapacağız

kızlar benim doktor randevum var 11 12 arası doktor alttan muayene nstye filan bağlamazsa saatinde alırsa beni bende gelirim eşim götürüm seni dedi buluşma kaça kadar sürecek neler yapacağız

şekercim 12 de buluşuruz gezeriz yeriz içeriz benim saat 4 te ayrılmam lazım ama diğerleri kalır belki bilmemki...

insallah guzel haberlerle gelirsin mutlucum. bu arada biz heralde en az 2 saat gorusuruz o yuzden sen kendini ona gore ayarla yani gecte gelsen olur. :)))

evet evet sen gelde kaçta gelirsen gel...yemek yicez malum o bile ayrı bi serenat.

Buluşma haberleriniz güvenlik nedeniyle uygun yere taşınmıştır.Anlayışınız için teşekkürler..

Eveeetttt, sonunda buluştuk bizzzz :))) Güzel bir gün geçirdik, Dila, Mutlu, Fty ve ben... Buluşmaya gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum, kendileri ile tanışma fırsatı bulduğum için mutluyum...

Son düzenleme:
Eveeetttt, sonunda buluştuk bizzzz :))) Güzel bir gün geçirdik, Dila, Mutlu, Fty ve ben... Buluşmaya gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum, kendileri ile tanışma fırsatı bulduğum için mutluyum... Resimleri ekleyecem yakında inşallah...

simenay yemek yedinmi cokacimcoook
hani annenin güzel yemeklerinden ben hala acıkmadım

Buyrun ilk resimler benden olsun :))

Resimleri diğer topiğe taşıdım arkadaşlar.

Son düzenleme:
kızlar çok tatlı görünüyosunuz maşallah ama kim kimdir diyede yazsanızda bizde tanısak..

maşallah kızlar çok tatlı gözüküyosunuz, ama sadece dilayı tanıdım oda faceden diyerleri kim kim, yazarsanız daha güzel olurbilmiyorumkismile

Pembe bluzu olan Mutlu, mavi fuları olan Dila, siyah-beyaz giymiş olan Fty, gri tişört ve jile giymiş olan da Simenay... Resimlerin üzerine isim yazsam daha iyi olacaktı sanırım ama uğraşamadım, kusura bakmayın, idare edin artık, aceleyle koydum resimleri...

Ankaralı hamileler olarak güzel bir gün geçirdik hepinizin gelmesini isterdik
bu arada bende mart şubat derken şaka maka galiba ocak annesi olmaya adayım eyvahedigeldismile ama arkadaşlarımı kırmadım mart anneleriyle buluştum
dila simenay fty teşekkür ederim
bebişler doğuncada buluşalım ceza olarak sinpaca gidelim bebişlerle alsanaalsanasmile

Ankaralı hamileler olarak güzel bir gün geçirdik hepinizin gelmesini isterdik
bu arada bende mart şubat derken şaka maka galiba ocak annesi olmaya adayım eyvahedigeldismile ama arkadaşlarımı kırmadım mart anneleriyle buluştum
dila simenay fty teşekkür ederim
bebişler doğuncada buluşalım ceza olarak sinpaca gidelim bebişlerle alsanaalsanasmile

Mutlucum, seni tanıdığıma çok memnun oldum, içimden bir ses senin şubat annesi olacağını söylüyor, hayırlısı ile doğsunda sağlıklı olsun, ocak-şubat-mart farketmez, bizim gözümüzde sen hep mart annesi olarak kalacan, hem bende şubat annesi olabilirim ama kendimi mart annelerinden soyutlamaya niyetim yok, bu arada sinpac a ceza vermek istiyorsan bebekler yürümeye başlayınca gitmek lazım ki bir güzel evini karıştırsınlar :)) çok fenayım yaa...

merhaba fotolar yok,sizlere başkent öğretmenevinde yaptığımız buluşmlara beklerizopuyorumnanaktansağlıkla sevgiyle kalına.s.:nazar::nazar:

X