- Konu Sahibi beyazleblebim
-
ha ayrıca buluşup tanışma teklifim de bir çok anneyi korkuttu :)
önce KKda tanışalım sonra görüşürüz dedi bana bir çoğu :bbo:
yani cocukları bi araya getirme gibi bir kaygım varken,erkek üye ya da başka amaçları olan bi insan muamelesi görmek de ayrı bi güzellikti
kusura bakma başlığı da sabote eder gibi oldum ama cidden cok uğraşmıştım ben de bu konuda.
içimi döktüm resmen
ben pek umutlu değilim KKdan bu konuda ama yine de deneyelim tekrar.
biz aralık 2008 doğumluyuz,2009 sayılır mı :))
oyun grubu konusunda kkdan çok anneyle yazıştım ama başta anneler asla hevesli değil ve cocuklarının oyundan anlamadığını düşünüp kestirip attı herkes.
bence cocuklar cok küçük olsalar bile,ağlama veya kavga ile geçse bile vakitleri,çok şey kazanmış oluyorlar aslında.
ama oturup bunu anlatmaya,ikna etmeye çalışmaya da yoruldum ben açıkçası.
ne karamsarım değil mi? :)
:) bizde varız 2009 ekimliyiz:)
bi arkadas daha var :) kendisi adına bişey demiyimde işi olmazsa gelir herhalde :) oda ekim annesi bana hemen hemen hergün uyar .ankarayı pek bilmıyorum ama ben ankaranın gözde semti pursaklarda oturuyorum 1: sanırm arası biraz var ama ortak bi avm olabilir
bi arkadas daha var :) kendisi adına bişey demiyimde işi olmazsa gelir herhalde :) oda ekim annesi bana hemen hemen hergün uyar .ankarayı pek bilmıyorum ama ben ankaranın gözde semti pursaklarda oturuyorum 1: sanırm arası biraz var ama ortak bi avm olabilir
en uygun sanırım cumartesileri bu cumartesi nasıl :) yani ayın 2 si
beyazleblebim kusura bakma geç oldu cevap:)
bhk nickli arkadas gelemıyomus eğer senın içinde uyarsa haftaya cumartesi yapalımmı biz haftaya cumartesi 3 kişi geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?