Ankaralı 2009 anneleri oyun grubu kuralım mı?

beyazleblebim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
136
1
96
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Ben küçükesatta oturuyorum ve 13 aylık bir oğlum var...oğlum artık çocuklarla oynamaktan çok keyif alıyor ve bir oyun grubu arıyorum.belki Ankaralı annler olarak buradan tanışabilir ve bir oyun grubu kurabiliriz diye düşündüm.sizin götürdüğünüz bir yer ya da kurduğunuz bir grup da olabilir tabii? gymboreeye deneme dersine gittim ama ücret fazla geldi, ya-pa ile görüştüm.0-2 yaş için kurulmak üzere sayıyı tamamlamaya çalışıyorlar.sizden de öneri bekliyorum.ayrıca buradan çocuklarımızın keyif alabileceği ankaradaki sosyal etkinliklerden de birbirimizi haberdar edebiliriz. Umarım Ankaralı anneler olarak burada buluşuruz bir an önce...herkesi bekliyorum...

ben pek umutlu değilim KKdan bu konuda ama yine de deneyelim tekrar.
biz aralık 2008 doğumluyuz,2009 sayılır mı :))

oyun grubu konusunda kkdan çok anneyle yazıştım ama başta anneler asla hevesli değil ve cocuklarının oyundan anlamadığını düşünüp kestirip attı herkes.
bence cocuklar cok küçük olsalar bile,ağlama veya kavga ile geçse bile vakitleri,çok şey kazanmış oluyorlar aslında.

ama oturup bunu anlatmaya,ikna etmeye çalışmaya da yoruldum ben açıkçası.

ne karamsarım değil mi? :)

ha ayrıca buluşup tanışma teklifim de bir çok anneyi korkuttu :)
önce KKda tanışalım sonra görüşürüz dedi bana bir çoğu :bbo:

yani cocukları bi araya getirme gibi bir kaygım varken,erkek üye ya da başka amaçları olan bi insan muamelesi görmek de ayrı bi güzellikti
kusura bakma başlığı da sabote eder gibi oldum ama cidden cok uğraşmıştım ben de bu konuda.
içimi döktüm resmen

hımmm, senin tecrübeler biraz kötü olmuş((aslında tahmin ediyordum çünkü forumu incelediğimde hiç ankara oyun grubu göremedim ilginç geldi.ben de çevremde çocukların oyundan anlamadığını düşünen anneler gördüm, halbuki özellikle dil gelişimi için yaşıtları çok önemliymiş hem de sosyalleşme basamağı...hem de birbirleriyle yetişkinlerle ilgilendiklerinden daha çok ilgileniyorlar...yeniden deneyelim belki olur bu defa:))4-5 kişi olsak bile yeter bence.ha kasım 2008 ha 2009 farketmez ki:))buluşmaktan çekinmelerini bir yere kadar anlıyorum ama iyice tanışıp kaynaşana kadar dışarıda(avmlerin çocuk oyun alanları, açık hava vs.) biryerlerde görüşülebilir...ben küçükesat tarafındayım ama, hafta sonu olursa(çalıştığım için haftaiçi gelemem) semti çok problem etmem...umarım bizim gibi düşünenler olur...çocuklar için çok keyifli olacağına eminim.burdan diğer sosyal etkinikleri de haber verebiliriz...

canım haklıymışsın koskoca ankarada bizden başka isteyen yok galiba ya da herkesin çevresi yaşıtı çocuk dolu...

:) bizde varız 2009 ekimliyiz:)

Ne güzel şimdiden 3 kişi olduk bile :) zaten bence sayı 5i çok da geçmemeli?ne dersiniz sayımızın çoğalmasını bekleyelim mi?sizce kaç kişi yeterli olur? Bir de şimdiden bulaşacak bir yer düşünelim isterseniz. Ben esattayım ama haftasonu olursa yeri problem etmem. Önerdiğiniz bir yer ya da tarih var mı?

bi arkadas daha var :) kendisi adına bişey demiyimde işi olmazsa gelir herhalde :) oda ekim annesi bana hemen hemen hergün uyar .ankarayı pek bilmıyorum ama ben ankaranın gözde semti pursaklarda oturuyorum 1: sanırm arası biraz var ama ortak bi avm olabilir

benim de 2 arkadaşım daha var istekli.5-6 kişi olduk galiba.bence de avm uygun olur.neresi mesela ve de hangi tarih?tabii tüm arkadaşlara uygun bir yer ve tarih olmalı.bence öneri yazmaya başlayalım...ben yer tarih yazmıyorum çünkü haftasonu olursa ve çok ekstra bir durum olmazsa ben uyarım

aa demek pursaklar ne kadar güzel aklinialirimsmile

en uygun sanırım cumartesileri bu cumartesi nasıl :) yani ayın 2 si

bana uyar.
ankamall en orta avm gibi,ne dersiniz?

hem cumartesi hem ankamall bana uyar:) öğleden sonra olursa iyi olur, gelmek isteyen diğer arkadaşlarla da irtibata geçeriz ama olmazsa 3 kişi ile başlarız, ne dersiniz?

beyazleblebim kusura bakma geç oldu cevap:)
bhk nickli arkadas gelemıyomus eğer senın içinde uyarsa haftaya cumartesi yapalımmı biz haftaya cumartesi 3 kişi geliriz

ya -pa hakkında bilgi alabilir miyim? yeri ücreti...gittiyseniz deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz...oyun grubuna katılmayı oğlum ve ben çok isteriz ancak hafta sonları pek mümkün değil...sanırım herkese de haftasonui uyuyor.....olur da hafta içi buluşulursa seve seve ankın heryerine geliriz..

Son düzenleme:
YA-PA için bende bilgi isterim arkadaşlarrr.
Şİddetle oyun grubu arıyorum. Haziran 2009'luyuz biz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…